Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Czy każdy wieczór w amerykańskich filmach musi tak wyglądać?
Nie jestem jakąś tradycjonalistką, ale czy każdy facet musi dać sobie zrobić loda, albo posunąć się jeszcze dalej?
Ogólnie rzecz biorąc film podobał mi się, parę razy się uśmiałam, ale te końcowe zdjęcia, np. Alan z tą babcią w windzie - o ludzie!

ocenił(a) film na 8
qasiaqq

Patrząc na to co laski robią na wieczorach panieńskich (nie tylko u nas żeby nie było), to w tym filmie oni są owieczkami...
Na necie krąży (a na pewno krążył) filmik który udostępnił koleś, który w domu, w którym jego przyszła żona zrobiła sobie z koleżankami wieczór panieński. Dziewczyny zamówiły sobie Striptizerów, a następnie jak ci chcieli wyjść, to one na siłe ich zatrzymały i zaczęły im obciągać itd. Następnie zmusiły ich do seksu xD (mnie tam zmuszać by nie musiały xD), więc sorry, ale kobiety też w chu.. lecą!
Ja na swój wieczór kawalerski na bank najpierw pójdę się z kumplami naje... a następnie wyląduje w porządnym burdelu, pierwszy i ostatni raz...

ocenił(a) film na 10
LeoMessi86

Dlatego ja żyję w wolnym związku bo nie wiem co ja bym mogła nawyprawiać na wieczorze panieńskim i nie wiem co by wyprawiał mój facet na wieczorze kawalerskim ;-)

darudee

aha, a co ma Twój związek do filmu "Kac Vegas", że tak się spytam? :p

darudee

nie chwal się

ocenił(a) film na 7
LeoMessi86

Świat schodzi na psy.

ocenił(a) film na 8
qasiaqq

Perły przed wieprze.