Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

wkurzają mnie ludzie którzy piszą zanim obejża film że film jest do dupy, gówniany itp., ludzie stuknijcie się raz w dekiel i tak nie piszcie bo film jest naprawdę ok ;)

ocenił(a) film na 9
fentel666

Racja. Ja jako, że posiadam poczucie humoru to śmiałam się co 5 minut ;)
To jest klasyka komedii: ludziom przydarzają się sytuacje dla nich bolesne, upokarzające, a dla widza jest to śmieszne. Każdy w tym filmie znajdzie coś dla siebie, nawet jeśli w niektórych momentach czuć niesmak (chociaż ja tam czułam tylko popcorn).

ocenił(a) film na 3
Lady_Rei

Lady-no i chyba nie wiesz, co znaczy /klasyka/.

ocenił(a) film na 3
fentel666

Po czym wnioskujesz, ze ktos tu filmu nie widzial? sam stuknij sie w dekiel, ja sie nie mam zamiaru stukac, chociaz filmowi dam jakies 4. Pani powyzej-ja tez mam poczucie humoru, i co z tego wynika? nie dramatyzujcie.

stasiulubczyk

weź lepiej sie nie udzielaj ;P Tutaj tylko mogą się udzielać osoby które chociaż widziały pół filmu, a nie bezmózhi którebez ogladania filmu wstawiają im niskie oceny;)

ocenił(a) film na 3
fentel666

Deklem to cię położna ochrzciła, młody, kiedy cię mama przez przypadek nie spuściła w odmętach wód ze zbiornika nad sedesem (twój styl, co nie, no nie?). Film (niestety) widziałem cały, a kiedy patrzę na twoją pisownię to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że jak ktoś wyżej napisał-powiedz, że ci się nie podoba, a gimnazjum cię zje. A śmiej się z tego skserowanego gówna, już nie mam zamiaru tu już nikogo bronić-choliłód i jego gówniane, nieśmieszne i powtarzane gusta cię mają, za rok zaśmiejesz się z tego samego w innej konfiguracji, a ty i tak ogłosisz to komedią stulecia, bezmózgu. A twoje 666? Patrząc na twoje filmowe gusta, na metalu pewnie też znam się lepiej od ciebie (niech zgadnę-nu-gówno? 666-charlotte, linkin'-paw?). Ten post to przykład twojej argumentacji-po co miałbym, dzieciaczku, komentować film, którego nie widziałem, skoro widziałem i tak sporo lepszych (=śmieszniejszych) i mogę sobie to tylko porównać? Usuń to 666 z nicka, bo tylko ośmieszasz subkulturę, do której próbujesz równać swoją chu()ową argumentacją.

stasiulubczyk

piszesz że jestem dzieciaczkem ale sam tego nawet nie wiesz, ale jeśli chciałbyś to wiedzieć to skończyłem już 18 lat ;p a z takimi pedałami jak ty to wcale nie gadam bo nie będę się zniżał to twojego niskiego poziomu, a to że cie stara nie nauczyła dobrych manier to już nie moja wina. Nick sobie mogę mieć jaki chce i ty o nim nie decydujesz ;p

fentel666

jeszcze jedno, mówisz że moje ulubione filmy są ch-ujowe ale spójż na swoje <lol2> hahaha