Nie sądzę, żebym nie miał poczucia humoru, bo większość czasu wolnego to rozśmieszam znajomych i nie jeden żart zrobiłem i przeżyłem, ale ta komedia nie powala ;/
Takie 5-6-6,5 może... to max
Nie powiem, że wcale się nie śmiałem bo troche się śmiałem i niektóre sytuacje bardzo ciekawie wymyślone, ale np wyskakujący nagi azjata z bagażnika, koleś udający że posuwa tygrysa czy jak leje do basenu nie uważam za dobre żarty i one mnie w ogóle nie ruszyły.
więc dobrze chłopcy , powiedzcie na jakim wy jesteście poziomie skoro kac vegas was trochę śmieszyło lub wogóle. mi akurat ten film bardzo się podobał i nie kojarze komedii która była by w ostatnich czasach bardziej śmieszna od tej. a może się mylę... jaka komedia wg was jest naprawdę śmieszna?!
Ach Ci ludzie się teraz na poziomie zrobili.
Nie przeklinają, komedie ich nie śmieszą, zero optymizmu, humor im się nie podoba.
Co tacy ludzie robią na filmwebie powinni do Hollywood naprawdę śmieszne komedie robić, a nie tu z plepsami pisać.
Wielki świat na nich czeka.
zgadzam się z przedmówcami, również spodziewałem się czegoś lepszego pamiętajac reklamy i słysząc opinie znajomych. Film oceniłem na 5,5-6/10 i to po mojemu rozsądna nota , dziwi mnie zaś tak wysoka nota tego filmu bo według mnie zdecydowanie na 7,5 nie zasługuje.. pomysł był super ale nie wyciągnięto z niego 100% może co najwyżej 45% szkoda...
Mi się podobał film ale też nie uznałabym tego za najlepszą komedie jaką widziałam. Nie chodzi tu o brak poziomu, może poziom to i był ale chyba wole innego typu humor, może nawet wg niektórych bardziej prymitywny ,w stylu bena stillera, po pachy się nie uśmiałam w każdym razie.
Komedia niezła daje 6,5/10, ale bardziej mi podeszły komedie typu: Yes Man, Harold & Kumar, The Simpsons The Movie...
W ogóle nie dotrwałam do końca i to jest w tym wszystkim najśmieszniejsze. Może mój błąd, ale nie dałam rady, wyłączyłam chyba po 20 minutach, jednak zabiorę się do niego a zobaczymy co z tego wyjdzie.