Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737068
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

"Czterech dobrych kumpli wyrusza na wieczór kawalerski do Las Vegas. Następnego ranka dopada ich kac-gigant, przyszły pan młody znika, a pozostali nie pamiętają, co się stało. Wyruszając na poszukiwanie kolegi, odkrywają, że jeden z nich poślubił striptizerkę, drugi miał doświadczenie homoseksualne, a wszystkich czterech ściga lichwiarz – bandyta."

To ja chyba oglądałem inny film? Kac-gigant? Jakie doświadczenia homoseksualne? Lichwiarz - bandyta?
Po pierwsze, kaca to oni nie mieli, tylko po narkotykach urwał im się film. Doświadczenia homoseksualne? To chyba jakieś marzenia recenzenta się w opis wkradły? Lichwiarz - bandyta? No fakt, ten żółtek z bagażnika na urzędnika nie wygląda, ale skąd wiadomo, że to lichwiarz?
OK. Opis kretyński, film naprawdę dużo lepszy i... zabawny. Moja ocena 8/10 :)

ocenił(a) film na 5
foonek

Jak ma na imię lub który aktor gra pana młodego?

ocenił(a) film na 10
foonek

Istotnie powinno się ten opis zdjąć! Połowa to nieprawda a reszta za dużo zdradza. Ten film po prostu trzeba zobaczyć. W komediach najważniejsze są niespodzianki, a tych nie brakuje. Ja na szczęście opis widzę dopiero po filmie.

ocenił(a) film na 8
foonek

Faktycznie opis do bani, powinien ktoś go zmienić. Moja ocena filmu to...8/10 xD Polecam, bardzo fajna komedia.