Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

zajeb####

ocenił(a) film na 10

super komedia dla tych którzy lubią kretynów w komediach!!
Jeśli ktoś gustuje w komediach błyskotliwych to niech lepiej nie ogląda tego filmu

ocenił(a) film na 7
kasztan_fw

A ja odebrałem to zupełnie inaczej. Mimo, że jest właśnie takim filmem jak mówisz to raczej właśnie film dla Polaków. Przecież my sami jak sobie za dużo wypijemy robimy tak głupie i debilne rzeczy, że aż wstyd. Może właśnie dlatego gdy byłeś chociaż raz w takiej sytuacji gdzie inni musieli ci opowiadać co robiłeś gdy ci się film urwał to ten film będzie dla ciebie odpowiedni. Jeśli zaś swoje życie spędziłeś w domu nic z tego filmu do ciebie nie dotrze. Sam nie przepadam za głupimi amerykańskimi komediami zwłaszcza z udziałem młodzieży jednak ten jest mi bliższy.

ocenił(a) film na 7
skt84

Osobiście nie lubię tego typu amerykańskich komedii, ale ta jakoś mi się spodobała. Nie wiem dlaczego, była w sumie taka sama jak wszystkie a jednak.... Może to dlatego, że gdy oglądałam ten film byłam już strasznie zmęczona i może po prostu mój mózg nie załapał do końca tego co oglądałam;))) Ale fakt, ten film jest dla Polaków jak najbardziej odpowiedni:D

ocenił(a) film na 10
Agsi

Może dla tego że ta nie jest tak zboczona jak inne np:American Pie czy wieczny student

ocenił(a) film na 7
kasztan_fw

bardzo fajny film. nie kolejna kretyńska komedia romantyczna