3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Żałosne

ocenił(a) film na 1

Żałosne, że można wyprodukować coś takiego. Zawsze filmy oceniam łagodniej lecz tutaj nie byłem w stanie dać nawet 2. Po ponad 3 latach na filmwebie wystawiłem jedynkę. Film ma ponad półtora godziny a ja obejrzałem 40 minut co i tak uważam za wyczyn. Totalna beznadzieja.

milennium_002

Dla mnie żałosnym jest jak można wyprodukować takie ścierwo jak Dyktator, który został przez ciebie oceniony na 7. Kac Wawa w porównaniu do Dyktatora to komedia wszechczasów.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Ale Kac Wawa nie tyle że jest złym filmem, on jest irytujący. Sorry, nie film ale postacie są irytujące. Gdyby nie to dałbym 2 albo mocno naciągane 3. Do tego jeszcze zła muzyka, takie sobie aktorstwo a u niektórych aktorstwo gorsze niż złe. A i te wątki, pojawia się postać, postać znika, niema postaci. Albo parę rzeczy jest nie uzasadnione. Z góry mówię że Dyktatora nie widziałem a Kac Wawe widziałem do końca, żeby nie było że coś hejtuję itd. Na filmie zaśmiałem się raz, i to tyle, wielka mi komedia.

WTTW_FILM

Ja wcale nie twierdzę, że to wielka komedia. Sam zaśmiałem się cztery czy pięć razy, ale konkretnie. I uważam, że jest dużo o wiele gorszych od niej i nie zasługuje na taką słabą ocenę.

Andrzejek324

to że, jedna, albo dwie sceny są śmieszne, to nie znaczy, ze jest to komedia

iahiiito

Ja się zaśmiałem więcej niz kilka razy. Mi wystarczą, ze trzy, cztery śmieszne sceny i już to jest dla mnie niezła komedia.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Dyktatora oceniałem rok temu teraz oceniłbym film na 5/6 niemniej uważam, że nadal jest tysiąc razy lepszy.
Na dyktatorze można się było pośmiać, poza tym chyba średnia mówi za siebie, bo w przypadku Dyktatora jest to 6,4 a w przypadku Kac Wawa 1,9 choć i tak uważam że jest to za wysoko.

milennium_002

Nie wiem jakim cudem na Dyktatorze można się było pośmiać. Ja jak widzę tego Sashe Cohena to mam chęć go porąbać toporem na kawałki. A na Kac Wawie było kilka ostro śmiesznych scen. Chociażby krótkie wejśćia Miśka Koterskiego, Milowicz latający do kibla po środku na przeczyszczenie, Karolak udający włocha i kilka innych. Tak to jest jak się ma denne poczucie humoru rodem z ameryki i śmieszą jakieś gówna a nie normalne rzeczy.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Normalne..... Mam odmienne zdanie a poza tym każdy ma swój gust równie dobrze ja wchodząc na twój profil mogę zobaczyć że dałeś 10 filmowi Annabelle. To jest film moim zdaniem 5,5/10 a nie "Arcydzieło". Arcydziełem jest film po którym ma się głębsze przemyślenia, tzw. film "perełka".
Dyktator jest momentami filmem chamskim, z bezsensownymu momentami, całość jest średnia, nie jest to film wysokich lotów ale na 5/10 spokojnie mogę dać.
A temat jest o filmie Kac Wawa a nie Dyktator.

milennium_002

Nigdy nie miałem żadnych przemyśleń po obejrzeniu jakiegokolwiek filmu. Oceniając horror kieruje się ilością strasznych scen.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Ja kieruję się klimatem, strachem i fabułą a annabelle takie 6,7/10, obecność lepsza była jakby nie patrzeć. Ale jak ktoś napisał temat o Kac Wawie.