Zastanawia mnie ile osób oparło swoją ocenę tylko i wyłącznie na krytyce pana Raczka, nie będąc nawet w kinie.... Widziałam znacznie gorsze polskie komedie niż "Kac Wawa" :) Jak dla mnie 4/10, nie powala, ale też nie zasługuje na 1. Patrząc na ogólną ocenę tego filmu można dojść do wniosku, że Polacy to jednak gęsi...
Prześledź na forum co działo się przed publikacją na FB recenzji t. Raczka. I wymień mi przynajmniej jeden tytuł. Dla mnie synonimem złego filmu było "Złoto dezerterów". Ale w porównaniu do tego upławu "Złoto..." to wręcz poważna pozycja.
73 tys. ludzi obejrzało film w czasie pierwszego weekendu.
każdy z widzów powiedział 5 znajomym, że to syf i producent stracił kolejne kilkaset tys. biletów.
Dlatego film przyniósł straty i Samojłowicz robi akcje pijarową niby strasząc pozwem.
Cała filozofia.
Opinia Raczka nie ma nic do rzeczy.
W Polsce nie ma ani jednej osoby, która by była zadowolona z KACU WAWA, bo NIKT spośród 38 mln Polaków nie napisał o tym syfie ani 1 dobrego słowa (i nie podpisał się pod recenzją własnym nazwiskiem).
Oprócz anonimowych nicków z Filmwebu oczywiście :)
ania_88xyz .... sama jesteś jak gęś ... gęgasz i naganiasz frajerów do kin, a nie potrafisz pokazać jednego Polaka zadowolonego z tego syfu. Burdelowe atrakcje w 3D.
Daj linka z jego imieniem i nazwiskiem, he he. Wtedy odszczekam wszystko.