3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Zastanawia mnie ile osób oparło swoją ocenę tylko i wyłącznie na krytyce pana Raczka, nie będąc nawet w kinie.... Widziałam znacznie gorsze polskie komedie niż "Kac Wawa" :) Jak dla mnie 4/10, nie powala, ale też nie zasługuje na 1. Patrząc na ogólną ocenę tego filmu można dojść do wniosku, że Polacy to jednak gęsi...

ocenił(a) film na 1
ania_88xyz

Prześledź na forum co działo się przed publikacją na FB recenzji t. Raczka. I wymień mi przynajmniej jeden tytuł. Dla mnie synonimem złego filmu było "Złoto dezerterów". Ale w porównaniu do tego upławu "Złoto..." to wręcz poważna pozycja.

ania_88xyz

Ocena była w okolicy 2 jeszcze zanim pan Raczek swą recenzję popełnił.

ania_88xyz

73 tys. ludzi obejrzało film w czasie pierwszego weekendu.
każdy z widzów powiedział 5 znajomym, że to syf i producent stracił kolejne kilkaset tys. biletów.
Dlatego film przyniósł straty i Samojłowicz robi akcje pijarową niby strasząc pozwem.
Cała filozofia.

Opinia Raczka nie ma nic do rzeczy.
W Polsce nie ma ani jednej osoby, która by była zadowolona z KACU WAWA, bo NIKT spośród 38 mln Polaków nie napisał o tym syfie ani 1 dobrego słowa (i nie podpisał się pod recenzją własnym nazwiskiem).
Oprócz anonimowych nicków z Filmwebu oczywiście :)

ania_88xyz .... sama jesteś jak gęś ... gęgasz i naganiasz frajerów do kin, a nie potrafisz pokazać jednego Polaka zadowolonego z tego syfu. Burdelowe atrakcje w 3D.
Daj linka z jego imieniem i nazwiskiem, he he. Wtedy odszczekam wszystko.

ania_88xyz

nie muszę oglądać każdego filmu
tytuł mnie zniechęcił
nie podobał mi się Kac Vegas
nie lubię takiego kina
irytuje mnie kolejny film z obsadą w tym samym składzie
nie stać mnie na bilety do kina co tydzień

wystarczy ? nie chcę tego oglądać