3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Ciekawe kiedy osiągnie 1,1. Jak obstawiacie ?

/// http://www.youtube.com/watch?v=WraDxz74PaE&feature=related ///

ocenił(a) film na 1
makerfilmx

Jeden tydzień, 0,1 w dół... To co tu się dzieje jest lepsze niż strajki w '89. Ludzie znów są razem.

Irry

Jak będzie najgorszym filmem wg Filmwebu robię imprezkę. I tak już jest tylko o 0,1 punktów lepszy od "Yyyrka..."...

ocenił(a) film na 1
Ksiezycowka

Yyyrek i Gulczas to nie są filmy i nawet nie pretendują do tego. KW to śmietanka polskich aktorów młodego i młodego-średniego pokolenia. I tak, podziewam się że np. Szyc w końcu ustosunkuje się do swojego występu. Nawet Beatlesi grywali do kotleta...

Irry

"śmietanka polskich aktorów"... chyba zważona śmietanka

Irry

Jeszcze tylko trochę i na pewno sie uda.

makerfilmx

Podobno ten "film" obejrzało już 200 tys. frajerów w kinach.
Dziwne, że wszyscy walą w niego jak w bęben oceniając na 1 - max 2.
Klakierzy na Filmwebie smarują non stop komunały, że ....
... "cała sala lała ze śmiechu", "kina pękają w szwach", "nie oglądaliście, to nie oceniajcie", "zajebiste teksty" itp. itd.

Skąd te żenujące noty ?
Czyżby "konkurencja" "wynajęta" przez Hollywood chce zdeptać dzieło życia tandemu Samojłowicz & Czaja, czyli polski burdel w 3D ?

Podobno Samojłowicz daje 100 tys. euro za choć jedną pozytywną recenzję w mediach.
Nawet Maciek z "Klanu" nie wziął tej forsy.
Na razie chodzi z pieskiem po telewizjach.

Jutro rano odwiedzi program "Dzień Dobry TWN" (dziś w TWN była zajawka jego wizyty) i będzie się znowu żalił, że mu Raczek ukradł 5 mln PLN z zysków :)

artpost1

ciekawe co nowego wymysli ...

makerfilmx

i co wylmyślił ?

użytkownik usunięty
artpost1

ponoc ten film ocenilo mnustwo frajeruw bez oglodania.

nie śmieją sie z ciebie koledzy w ggimnazjum?

ocenił(a) film na 1
makerfilmx

Śmieją , dlatego tutaj się produkuje an(on)imek jeden.

Zmiana avataru wizerunku nie zmieni, żart zostanie zapamiętany na zawsze, ale za rok nikt nie bedzie pamiętal że to byl żart. Pseudo Matti2000 zna juz każdy. Z jakiej strony? Nie muszętlumaczyć

Irry

coś sie trzyma

ocenił(a) film na 1
makerfilmx

1,1 ciezko bedzie osiagnac.
aby taki wynik byl mozliwy, na kazda 10 postawiona temu filmowi 89 ludzi musi postawic jedynki
1*89 + 10*1
wynik = 99; glosowalo 90 osob
99 / 90 = 1.1
nie wiem czy mozliwe....

KosmicznyByk

nie mus być dokładnie 1.1, wystarczy juz 1.14 by wyswietliło sie przy filmie 1.1

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
wojteksiwy757

idz juz chlopcze spac

ocenił(a) film na 1

klakier je@bannasrutenki Mati2000,

marcinek77

no no no

boaVSmamut

klakier

użytkownik usunięty
boaVSmamut

buhahaha

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

sam zes wieprz wieprzu mati2000

marcinek77

Ten cały Kac Wawa to jakaś pomyłka szkoda, ale jak tylko zobaczyłem pod tytuł Kac Wawa to o mało co nie spadłem z krzesła :D

Kane777_filmweb

nieprawda

użytkownik usunięty
marcinek77

pustaku wymysl cos nowego anie powtarzasz po mnie.

oczywieście/

Kac Wawa to dno i kilometry mułu. U mnie uciekli wszyscy z tego filmu po 5 min...

użytkownik usunięty
Ksiezycowka

tak pewnie,zaplacili i uciekli,co za tumany.

ocenił(a) film na 1

Mniejsze niż ty, pewnie pisać choć umieją!!!

i co z tego?

no to sie oszołomy ponawyzywały

boaVSmamut

Oczywieście.

boaVSmamut

ciekawa teoria

ocenił(a) film na 2
makerfilmx

Ja zaczynam kręcić KAC Obora (od nazwy mojej miejscowości:) . Będzie na youtube i będzie to kicz z prawdziwego zdarzenia a nie jak to cuś wawa :(
Po tytule już wiedziałem, że nic ciekawego to nie będzie, a było to długo przed premierą..

Van_21

podaj link

Xerxo

www.kotlet.pl

shadow_119

schabowy?

ocenił(a) film na 6
makerfilmx

Aż jestem ciekawa tego gniota. Za bilet nie zapłacę, ale czekam na emisję w telewizji. To jest najgłośniejszy film roku.

Xerxo

Wyluzuj xerxo, nie za wcześnie z tym obrzucaniem ludzi inwektywami?^_^ Zgadzam się - świat w którym filmy typu Transformers królują w box office nie jest intelektualną utopią, ale akurat powiedziałeś "o debilach" w stosunku do kociary_4, tymczasem zobacz jakie ma filmy w ulubionych 0_o Ja rozumiem tę jakąś tam szczątkową ciekawość tego filmu, choć mnie osobiście szkoda czasu trailera włączyć:P

ocenił(a) film na 6
lllm

Dzięki, to prawdziwa przyjemność mieć takiego rycerza u swego boku.

lllm

No wlaśnie o to chodzi, ludzi nie ciekawi jak wypadł genialny „Latający Holender” w reż. Mariusza Trelińskiego wystawiany właśnie w Operze Narodowej, nie ciekawi ich płyta Krzysztofa Pendereckiego i Jonny'ego Greenwooda, ciekawi ich za to jak słaby film ktoś zrobil. Rozrywka stała się upokarzajaca, ktos kto gustuje w kulturze wyższej wychodzi dziś na nadętego bufona. Dlaczego? Bo tłum lubi chłam? Bo debie są w przewadze? Choć wpływom nie ulegnę uważam, że to trochę przykre i tyle. Pozdrawiam

Xerxo

Problem jest chyba bardziej w mediach, niż w ludziach:) Ludzi nie ciekawi jak wypadł genialny "Latający Holender" w reż. Mariusza Trelińskiego, bo nie słyszeli nawet, że "Latający Holender" się odbył. O tym czemu promowany jest Zagrobelny a nie Penderecki czy Greenwood to obawiam się temat pod dłuższą dyskusję, pod litrową wódkę co najmniej, i tego tematu tutaj nie rozbijemy:P Również pozdrawiam:)

lllm

Jak jest popyt to jest podaż. I w tym problem, w ludziach. Ja nie oglądam "M jak miłość", a miliony oglądają, bo im się to podoba i tyle. Podejrzewam, ze dziś można to zweryfikować, media, które obarczasz winą pokazują dziś "Szkołę żon" Molliera z Andrzejem Sewerynem w roli głównej, konkretnie teatr telewizji TVP1, godzina 20:25. Jestem w stanie załozyć sie o każde pieniądze, że oglądalność bedzie klikakronie mniejsza niż oglądalność wsponianego "M jak miłość", które TVP2 emituje w tym samym czasie. Nie ma sensu usparawiedliwiać ludzi, bo na to nie zasługują.

ocenił(a) film na 6
Xerxo

Może nie ma sensu usprawiedliwiać, ale po co w ogóle oskarżać?

Xerxo

Zapomniałem dodać że "Szkoła żon" to Teatr Tv na żywo. Droga Kociarko, nie oskarżam, poprostu mówię jak jest, z własnej subiektywnej perspektywy, nie musisz sie ze mną zgadzać.

ocenił(a) film na 6
Xerxo

A dlaczego właściwie tak cię to wszystko denerwuje?