3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

3/10

ocenił(a) film na 1

Film dla debilów o debilach. Cała recenzja...
Może z 2-3 scenki lekko mnie rozbawiły ale co z tego skoro cała reszta filmu dobijała.

ocenił(a) film na 7
PanKasztan

Szczerze powiedziawszy to nie rozumiem o co do końca chodzi z tymi wyzwiskami na reżysera i sam film.
Ja się przy nim uśmiałem, Zabawna historia, opowiedziana w zabawny sposób przez dobrych aktorów.
Na końcu może nie jakiś zadziwiający ale jednak morał, więc i jakaś tam głębia, też w tym filmie jest.
Podejrzewam, że zdecydowana większość plujących na Kac Wawę nie oglądała lub oglądała bezmyślnie bo: "Wszyscy mówią że film ch...y". Lub po prostu jest tak wielu idiotów nie potrafiących zrozumieć psychiki bohaterów, nawet tak bardzi przerysowanych.
Filmowi do mojej ulubionej polskiej komedii, Testosteronu trochę brakuje ale na ocenę 7/10 uczciwie według mnie zasługuje .

użytkownik usunięty
gietki

Podzielam Twoją opinię. Film jest mega zabawny i dostarcza niezapomnianych wrażeń a Ci co nisko oceniają to chyba nie wiedzą co piszą : /

ocenił(a) film na 1
gietki

chodzi o to że film jest głupi i przy tym nie śmieszny chociaż scenki z Koterskim mi się spodobały i dlatego zmienię na 4...
Głupota w tym filmie przekroczyła już pewne granice. Po prostu prymitywny humor