3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

3x szkoda

ocenił(a) film na 1

3 x szkoda
Szkoda, że kopiując pomysł amerykanów chociaż nie wysilili się na jakiś oryginalny tytuł.
Szkoda, że mimo interesującego pomysłu film ten jest produkcją polską, co spisuje go na straty. Kicz, bieda i sporadyczne żarty, które się przejadły... tak, tego należy się spodziewać.
Szkoda, że zastępy gimnazjalistek wybiorą się, aby obejrzeć ten tytuł. To przyczyni się do jego sukcesu, który zostanie nagrodzony wszechobecnym uznaniem tego czegoś co nazywa się show biznesem.

Jak gdzieś, kiedyś usłyszałem: "Nie idźmy tą drogą!"

ajson

Co do scenariusza to powstał on podobno wcześniej niż "KV" - ciekawe czy film będzie miał pokaz prasowy ;)

Rush_only

To co się z nim działo skoro wiedzieli, że taki hit z tego scenariusza. Dlaczego od razu nie zabrano się do robienia filmu tylko grzecznie poczekano aż Hangover zarobi miliardy zielonych..

Tralalinski

Polecą na fali popularności Kac Vegas i zarobia więcej mniejszym kosztem wydanym na promocję - jestem pewien, że buzz marketing już poszedł w ruch (sam wysłałem linka do zwiastuna znajomej)... Gdyby nie Kac Vegas musieliby sporo wydać na promocję, aby film nie przeszedł bez echa.