3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Bo dla mnie Kac Wawa była znośną komedią oczywiście nie arcydziełem ani tym bardziej nieporozumieniem. Nie jestem również żadnym trollem internetowym którym się tym filmem zachwyca tylko piszę swoje zdanie. Jeżeli chodzi o sam film to sam najgorszy nie był owszem momentami głupi i niby obrzydliwy, no ale w końcu ile jest takich filmów komediowych z takimi żartami szczególnie w Ameryce i nikt na to nie narzeka. Jeśli chodzi o aktorstwo to też dobrze no może poza Sonią Bohosiewicz i o dziwo Michałem Żurawskim którzy zagrali słabo, przeciętnie wypadli Michał Milowicz i Antoni Pawlicki. Najlepiej wypadł Borys Szyc z Tomaszem Karolakiem którzy o dziwo mocno zostali z zhejtowani za grę aktorską poradzili sobie dobrze a mieli również ciekawe momenty np. Szyc praktycznie kierował cały film w przekonujący i nawet bardzo dobry sposób, Karolak który przez cały czas udawał Włocha był śmieszny sam zdziwiłem się że potrafi zagrać w taki sposób. Dodałbym krótką fajną rolę Michała Koterskiego który też mnie trochę rozśmieszył i wywołał uśmiech na twarzy. :)
Sam momentami jestem bardzo zdziwiony że użytkownicy i kinomaniacy ostro krytykują ten film bo sam spodziewałem się czegoś najgorszego a wyszła znośna komedyjka którą można odpalić z nudów. ;)