Dno i sto metrów mułu :) Wytrzymałam 15 minut. I tak dobry wynik.
Chrzanisz głupoty i nie znasz się na dobrym kinie. Ja obejrzałem już ponad 13 razy i będę oglądał dalej, gdyż film jest świetny !
idz sobie nadzwyczaj wiarygodny człeku do jakiegoś nowego tematu, bo widze następny w ktorym nie dajesz rady ludzi przekonac ;]
JAk można cokolwiek powiedzieć o jakimkolwiek filmie oglądając go tylko 15 minut ??
Skoro przez te 15 minut nie zainteresował mnie to mogę wnioskować że jest po prostu nudny :)
Dobre filmy mają to do siebie że gdy sie zaczynają od razu nas wciągają ;)
Bynajmniej ja tak mam. Może jestem inna. Nie wiem ;)
"Bynajmniej" nie ma takiego samego znaczenia jak słowo "przynajmniej". Radzę zapoznać się ze znaczeniem słów przed ich użyciem ;)
Po co mam się męczyć oglądając całość skoro na początku wiem że ten film dla mnie to zwykły gniot ? ;)
Bo czasem filmy, które na początku są beznadziejne, z czasem robią się wciągające i nie można się od nich oderwać (nie mówię oczywiście o tym filmie).
Gdybym miała robić jak Ty, że po 15 minutach wyłączam to przegapiłabym wiele wartościowych filmów.
Może i masz racje ... w takim razie zrobie jeszcze jedno podejście do tego filmu. Postaram się całość zobaczyć :)