3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Dno dna

ocenił(a) film na 1

najbardziej żałosny i żenujący, niesmaczny film w dziejach kinematografii polskiej i światowej. Pozywam do sądu reżysera za zniesmaczenie mnie, mojej rodziny i znajomych, za to, że był żal i wstyd. Za to, że daliśmy się zmanipulować

taka byłaby moja opinia gdybym poszła na to NIC, na szczęście nie mam kaca bo nie byłam i nie będę nigdy przenigdy na tym w kinie

zima300___

mam dokładnie to samo :D wstydzę się tego filmu po obejrzeniu zwiastunu ... myśle że po filmie chciałabym zmienić obywatelstwo :P

Maesrto_7

Lepiej zmienić twórców filmów

ocenił(a) film na 8
Maesrto_7

To zmień

zima300___

Ten film nie szanuje inteligencji widza

ES0X666

Trafne spostrzeżenie

ocenił(a) film na 8
zima300___

Najbardziej żałosny i żenujący, niesmaczny komentarz w historii : twój dotyczący Kac Wawy: cyt: najbardziej żałosny i żenujący, niesmaczny film w dziejach kinematografii polskiej i światowej. Pozywam do sądu reżysera za zniesmaczenie mnie, mojej rodziny i znajomych, za to, że był żal i wstyd. Za to, że daliśmy się zmanipulować taka byłaby moja opinia gdybym poszła na to NIC, na szczęście nie mam kaca bo nie byłam i nie będę nigdy przenigdy na tym w kinie - TO DLACZEGO SIĘ WYPOWIADASZ I OCENIASZ SKORO NIE BYŁAŚ???? CZY TAK ROBI KTOŚ MĄDRY? UCZCIWY? PYTAM SIĘ CZY TO JEST WG CIEBIE PRAWE? SMACZNE? NIE ŻENUJĄCE? TO JA CIEBIE POZWĘ ZA TO, ŻE OSZUKUJESZ I WPROWADZASZ LUDZI W BŁĄD LUDZI TAKICH JAK JA, KTÓRZY PRZEZ TAKIE KOMENTARZE SĄ MYLENI I DO KINA NIE IDĄ!!! rozumiem, że te śmieszne horrorki którym dajesz 5 czy 7 są "smaczne, mądre i inteligentne"? Kto cię prosił, żeby dać kac wawie 1 i napisać taki żenujący komentarz? Napisałaś, że nie poszłabyś na niego do kina, wiec gdzie go widziałaś w kwietniu 2012 bo wtedy napisałaś komentarz?????? Napisz mi, gdzie go widziałaś, szczera filmebowiczko z 10 letnim stażem? Wtedy go w necie nie było, pojawił się dopiero jesienią i wtedy ten film zobaczyłem widząc, ze jest całkiem OK!!!! dlaczego KŁAMIESZ I BIERZESZ UDZIAŁ W TEJ ŻENADZIE,???? WSTYD!!!!

zima300___

JAk można pisać takie coś nie oglądając chociażby fragmentu filmu? Żenujący post.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

A jak można oceniać film na 1 nawet go nie oglądając tak jak robi ten twój debilny koleżka smalec i jeszcze mówić że ma ona takie prawo? Hipokryzja? Czy poziom inteligencji równy poziomowi smalca?

tom126pe

No niektórzy tak jak Smalec nie umieją oceniać inaczej niż 1 albo 10 i to nie zależnie czy film widzieli czy nie. Ja muszę zobaczyć minimum 15 minut jakiegoś filmu żeby go ocenić i wiedzieć z czym mam doczynienia.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Zależny od jego poziomu inteligencji która jest poniżej 0 absolutnego. I nie broń go tymi argumentami z sufitu wziętymi "że nie umie inaczej" bo to jedynie żenadę sobie robisz.

tom126pe

Wiesz jak dla mnie poziom inteligencji, jeżeli chodzi o oglądanie filmów lub słuchanie muzyki absolutnie nie ma znaczenia bo nawet jakiś największy idiota na świecie ma swój własny gust.

Andrzejek324

gust jest zawsze, ale czasem bardzo marny

zima300___

Tak lepiej było nie iść na to do kina, a o jakości filmu lepiej było przekonać się w bardziej bezinwestycyjny sposób