Wam chyba serio prawdziwe zycie daje niezle popalic ze musicie sie wyzywac na forach internetowych. Krew mnie zalewa jak czytam wszystkie te rencenzje na filmweb, polaczkom nic nie pasuje, a to aktor nie ten, a to fabula nie taka, a jak fabula dobra to znowu niewykorzystany w pelni potencjal. Uwazacie sie za wielkich znawcow kina? G*wno wiecie kolokwialnie mowiac.. Filmweb.pl bylby o wiele lepsze strona jesli zabronione zostaloby dodawanie komentarzy. bo serdecznie mam dosyc tej wszechobecnej polskiej zawisci i plucia jadem na wszystko i wszystkich dookola..
A co do Kac Wawy.. ni to mnie ziebi , ni parzy, pewnie i tak nie obejrze chyba ze kiedys mi sie o nim przypomni jak bedzie juz dostepny w internecie. Polowy z was powinno tutaj nie byc, skoro nie chcecie ogladac to nie robcie tego ale tez nie komentujcie i wypisuje bzdur. No chyba ze zaspokojacie sie w ten a nie inny sposob, jak juz zreszta wczesniej wspominalem ..
no wlasnie to jest polaczkowatosc - jak bedzie w internecie. BLizej Tobie do dziecka niż poważnego komentującego. Chętnie wymienię się poglądami, ale z kimś kto jednak szauje kinematografie i się zna, bo ja akurat idę do kina, zakupie dvd - o reszcie nie wspomnę, bo zapewne nie będziesz wiedział o czym pisze. Hipokryto.
a slyszales o czyms takim jak wypozyczalnia filmow online badz VOD ? Nie kazdy polak zyje w tym smutnym panstwie i nie ma dostepow do jego "dobrodziejstw" na codzien, wiec trzeba innymi metodami.. No ale jak juz wspomniales ty widzisz internet jako zrodlo piractwa i dobre miejsce do trolowania.
Chcesz żeby nie było komentarzy a komentujesz, to jest hipokryzja. I to Ty się wyżywasz ale nie na aktorach czy filmie, lecz użytkowanikach, którzy mają prawo nie lubić kilku polskich aktorów, jak każdy. To nie powód żeby ich obrażać.
A wlasnie ze to jest najlepszy powod zeby ich obrazac , bo kto o zdrowych zmyslach moze "hejtowac" film ktory jeszcze nie powstal (negatywne komentarze pojawily sie duzo wczesniej niz aktorzy weszli na plan).. No i ja mam takie samo prawo wyzywac sie na uzytkownikach, jak oni maja by wyzywac sie na filmach.. kolko sie zamyka.
to sie nazywa 'nos 'do polskiego 'gowna' - dlatego ciezko uwierzyć w coś nowego, jeśli nim nie jest nawet w trailerze!
Oczywiście. Każdy użytkownik powinien zostać pozbawiony możliwości wyrażania opinii na temat kondycji rodzimej kinematografii. Gratuluję, postępowy prostaku.