3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

..Kac Wawa w kategorii komedii zasługuje przynajmniej na 8.5 porównując tylko te 2 filmy.
Chociaż na tym pierwszym w ogóle się nie pośmiałem. Moim zdaniem film zasługuje na dobą 5.

ocenił(a) film na 10
dmrotas

masz rację1 cała ta nagonka na Kac Wawę to jakaś manipulacja albo coś bo film całkiem ok

ocenił(a) film na 8
iwona_filmer

dla mnie najgorszy gniot to jednak Ciacho, nie mogłem dotrwać do końca

użytkownik usunięty
makarow

JA nigdy nie uwierzę nikomu, kto twierdzi, że Ciacho to gniot . ALbo nie oglądał albo nie potrafi się z niczego śmiać. Ja na CIachu byłem 6 razy w kinie, a jak ściągnąłem z netu to przez jakieś pół roku codziennie oglądałem . Scena z Ciasnym Wieśkiem mnie za każdym razem tak rozśmiesza, że płacze ze śmiechu

Masz w takim razie naprawdę smutne życie.

ocenił(a) film na 8
jedrzej180

Portale pomyliłeś kolego! Tu się o filmach pisze, a nie o postawach życiowych! jak się czyta teksty twoje czy krytykantów kac wawy to same nienawistne złośliwości tylko, żadnych konkretów. Problemy macie jakieś sami z sobą czy co?

Jaro_Nl

Zgadza się! Leciał dzisiaj i naprawdę się pośmiałem

Bslagura

Potwierdzam po latach

iwona_filmer

Manipulacja, mówisz?
Taaaak, pewnie wina Tuska.

ocenił(a) film na 10
Sardan

kolego to ty masz chyba smutne życie, bo filmu nie zrozumiałeś! ci co mają wesołe, dokładnie wiedzą o co w nim chodzi!

ocenił(a) film na 8
Sardan

A co ty masz do Donalda? Jak lubisz Błaszczaka to może idź lepiej bronić krzyża.

ocenił(a) film na 10
Sardan

Masz rację, manipulacja! Jak ten film ma mieć dobry pijar, skoro wchodzisz w filmweb i na początku 5 negatywnych komentarzy? A dlaczego? Nie uwierzysz - Ja zalogowałem się tu na początku grudnia i po ponad miesiącu, 11.01 miałem czas, żeby odpowiedzieć na jeden wpis. Kiedy odpowiedziałem i skomentowałem drugi, ok 12 w południe zaraz potem pojawiły się wpisy po 5-ma kolejnymi negatywnymi komentarzami kac wawy, wszystkie jako nemo989. Z ciekawości znowu ja dodałem wpisy pod pozytywnymi i już za minutę było 5 pod negatywnymi. Tego dnia byłem chory więc miałem czas kontrolować sytuacje - nemo989, swojak, koles80 podbijali złe komentarze od 12 do 2 w nocy!!! Minęło 5 dni i dziś wszedłem o 11 rano sprawdzić - co mamy u góry w 5 widocznych komentarzach? 5 negatywnych podpisanych przez nemo! Wszedłem na moment o 16 - to samo, teraz wchodzę, jest 2 w NOCY!!!i ten ktoś reaguje od razu na każdy wpis - jak ja podbiję pozytywny, on od razu negatywny. Musiałem założyć 5 kont, bo inaczej nie przeprowadziłbym tego eksperymentu ze względu na limit wypowiedzi dla jednego konta - moje to tonybest2, next_tom, tom_press_, new_tom, press_tom - może je moderator wykasować, napisałem mu o tym, ale ja nimi tylko odpisuje, niczego nie oceniam. jakiś baran prowadzi dialog tylko między swoimi 4 profilami i to codziennie! To nie jest manipulacja? może rzeczywiście nie, to raczej jakaś choroba...

iwona_filmer

Film całkiem okej? Czy jesteś może profesjonalnym krytykiem magazynu filmowego? A może uczniem gimnazjum? Serdecznie współczuję gustu filmowego.

ocenił(a) film na 9
jedrzej180

a dlaczego oceniasz czyjeś gusta filmowe? jesteś taki nieomylny i obiektywny?

ocenił(a) film na 8
Don_Marcello

ale chłopak "wie lepiej", no co na to poradzisz

ocenił(a) film na 9
jedrzej180

a co masz kolego do kac wawy? byłeś kiedyś w burdelu? znasz temat?

ocenił(a) film na 10
dmrotas

dokładnie! wesoły film, i w sumie prawdziwy! kumpel to pisał, szkoda, że się tam iluś ludzi wmieszało, bo widać, że sceny jakichś limuzyn czy strzelaniny na mieście takie trochę na siłę, ale sceny z dziwk... prawdziwe!!!! ja bym dał tak 8 za pomysł, 5 za wykonanie, 9 dla aktorów, ale za całość z sympatii dam 10, a co tam,

ocenił(a) film na 9
dmrotas

Tak jak ja. Kac wawa dużo śmieszniejsza od Wyjazdu..., ale ustawili tu jakiś program i na każdą dobrą opinię pojawia się po 5 złych i to musi byś jakiś program komputerowy, bo kto normalny siedziałby 2 lata i hejtował film, a zobacz, że to wciąż te same nicki - jakieś nema, swojaki, koles80 itp. Sam filmweb też w tym palce miesza niestety, wystarczy poczytać te "felietony znawców" bez refleksji, bez zastanowienia, byle tylko opluć ten film. Najpierw myślałem, że to rzeczywiście jakiś totalny gniot, ale obejrzałem 2 razy, porównałem tę całą krytykę z tym co widziałem i mam wrażenie że to jakieś jaja po prostu. Może oni jakiś inny film opisują w tej krytyce? Specjalnie tu profil założyłem, bo nie można tak manipulować opinią publiczną, to po ,prostu nieetyczne względem producentów