3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Mi sie podobał

ocenił(a) film na 1

Film miał sens, czyli jakiś sensowny wątek i momentami śmieszny. Nie rozumiem oceny 1,9. Powinno mieć przynajmniej 5,5, bo widziałem wiele komedii z tą oceną, które były mniej śmieszne. Możecie mnie zmieszać z błotem, że nie mam gustu i jestem idiotą jak mi się podoba taka komedia jak użytkownika niżej, ale to jest moje zdanie. Uważam, że jest lepszy np. od filmu ,,Vinci". Ja daję 7/10.

ocenił(a) film na 3
Opos2

Zgoda. Filmowi ozywiscie daleko do dobrego ale ocena 1,9 to dla mnie tez raczej pomylka. Moim zdaniem ma taka ocene bo wielu uzytkownikow dalo 1 bez ogladania lub dlatego ze jest to nieudana proba skopiowania Kac Vegas . Jak dla mnie nie bylo tragedii. Bylo pare smiesznych dialogow, Reasumujac - film slaby ale raczej nie zasluzyl na takie mieszanie z blotem Dla mnie 3,5/10

ocenił(a) film na 8
hajtaler

no właśnie, dali bez oglądania 1 ale co najgorsze właśnie ci najwięcej się wymądrzają. przecież ten film wcale nie jest zły

ocenił(a) film na 1
Opos2

Lepszy od "Vinci"? Oglądnij jeszcze raz te filmy i przemyśl swoja wypowiedź....

ocenił(a) film na 1
mpmomot

Taki jest mój gust. Dla mnie Vinci to szmira, a Kac Wawa całkiem niezły film. Każdy ma inne zdanie i pogódź się z tym.

ocenił(a) film na 1
Opos2

Och, Vinci. Zamierzchłe czasy, kiedy Szyc był jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia, z genialnymi perspektywami a swoją twarzą nie firmował ciemnej strony rodzimej kinematografii.

Opos2

W którym miejscu był śmieszny ?? No ale skoro niektórzy oglądaja Pamiętniki z wakacji to i znajdą się fani takich gniotów. Zero śmiechu zero sensu.

użytkownik usunięty
snuffy83

Dałem jeden, to nie film przecież, tylko zbiór idiotycznych scen, które powinny spodobać się nachlanym debilom. Takie moje zdanie. Film ogladalem do momentu wypłaty z bankomatu, zaśmiałem się przez ten czas raz i za to właśnie jedynka, inaczej byłoby zero.