Film miał sens, czyli jakiś sensowny wątek i momentami śmieszny. Nie rozumiem oceny 1,9. Powinno mieć przynajmniej 5,5, bo widziałem wiele komedii z tą oceną, które były mniej śmieszne. Możecie mnie zmieszać z błotem, że nie mam gustu i jestem idiotą jak mi się podoba taka komedia jak użytkownika niżej, ale to jest moje zdanie. Uważam, że jest lepszy np. od filmu ,,Vinci". Ja daję 7/10.
Zgoda. Filmowi ozywiscie daleko do dobrego ale ocena 1,9 to dla mnie tez raczej pomylka. Moim zdaniem ma taka ocene bo wielu uzytkownikow dalo 1 bez ogladania lub dlatego ze jest to nieudana proba skopiowania Kac Vegas . Jak dla mnie nie bylo tragedii. Bylo pare smiesznych dialogow, Reasumujac - film slaby ale raczej nie zasluzyl na takie mieszanie z blotem Dla mnie 3,5/10
no właśnie, dali bez oglądania 1 ale co najgorsze właśnie ci najwięcej się wymądrzają. przecież ten film wcale nie jest zły
Taki jest mój gust. Dla mnie Vinci to szmira, a Kac Wawa całkiem niezły film. Każdy ma inne zdanie i pogódź się z tym.
Och, Vinci. Zamierzchłe czasy, kiedy Szyc był jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia, z genialnymi perspektywami a swoją twarzą nie firmował ciemnej strony rodzimej kinematografii.
W którym miejscu był śmieszny ?? No ale skoro niektórzy oglądaja Pamiętniki z wakacji to i znajdą się fani takich gniotów. Zero śmiechu zero sensu.