Kac Wawa to komedia? Tak? To może mi ktoś k. łaskawie powie, które k. sceny były
śmieszne? Oglądałem to gówno na 4 raty bo więcej niż 20 minut mogłoby mnie odmóżdzyć
i ani razu uśmiech nie zagościł na mojej twarzy. Czułem za to zniesmaczenie, że ktoś był w
stanie stworzyć taki szrot i jeszcze uważa, że ten potworek ma niby konkurować z Kac
Vegas.
Wszyscy sceny, które z reguły miałby być śmieszne są rzeczywiście bardzo śmieszne i rozśmieszą wszystkich tych, którzy mają dobre poczucie humoru i trochę dystansu do siebie jak i do świata xD
23 minuty i dałem sobie siana, mój mózg wiwatował bo nie mógł znieść tej papki, jeden punkt za Przemysława Bluszcza genialna twarz do grania szwarc charakterów.
Chociażby jak Karolak udawał włocha i wszystkie sceny z miśkiem koterskim były super śmieszne, i wszystkie dialogi ze zbrojewiczem w roli alfonsa , nie chce mi sie rozpisywać, ale troche było mega śmiesznych scen . A co do Kac Vegas to te amerykańskie dziadostwo nigdy obok dobrej komedii nie leżało w przeciwieństwie do naszego Kac Wawa, ja na przykład Kac Vegas obejrzałem niecałe 40 minut i dałem sobie spokój debil;ny film na potęge KAc Wawa też debilny nie mówie, że nie ale przynajmniej śmieszny i co najważniejsze polski dobry film !!!
Chociażby jak Karolak udawał włocha i wszystkie sceny z miśkiem koterskim były super śmieszne, i wszystkie dialogi ze zbrojewiczem w roli alfonsa , nie chce mi sie rozpisywać, ale troche było mega śmiesznych scen . A co do Kac Vegas to te amerykańskie dziadostwo nigdy obok dobrej komedii nie leżało w przeciwieństwie do naszego Kac Wawa, ja na przykład Kac Vegas obejrzałem niecałe 40 minut i dałem sobie spokój debil;ny film na potęge KAc Wawa też debilny nie mówie, że nie ale przynajmniej śmieszny i co najważniejsze polski dobry film
Ten film zasługuje na 1 ponieważ to nędzna parodia Kac Vegas, zero kreatywność, cała fabuła została ściągnięta, dobrze że chociaż dialogi są inne.
Zostały ściągnięte tylko pewne elementy...ale nawet to zostało zrobione bez zrozumienia tego o co chodziło.
Widocznie jakiś zgred ponury jesteś bez luzu i dystansu. To bardziej film dla facetów, ale nawet ja się pośmiałam. Nie wiem co Ciebie tam zniesmaczyło. Mnie zniesmaczył np w kilku momentach American Pie, ale jakoś nie widziałam tam twojego wpisu