3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Kac Wawa to komedia? Tak? To może mi ktoś k. łaskawie powie, które k. sceny były
śmieszne? Oglądałem to gówno na 4 raty bo więcej niż 20 minut mogłoby mnie odmóżdzyć
i ani razu uśmiech nie zagościł na mojej twarzy. Czułem za to zniesmaczenie, że ktoś był w
stanie stworzyć taki szrot i jeszcze uważa, że ten potworek ma niby konkurować z Kac
Vegas.

użytkownik usunięty
zandalord

Wszyscy sceny, które z reguły miałby być śmieszne są rzeczywiście bardzo śmieszne i rozśmieszą wszystkich tych, którzy mają dobre poczucie humoru i trochę dystansu do siebie jak i do świata xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
UPADLY_WIDZ

Żałosna wypowiedź fana filmu kwalifikująca się do usunięcia

WK1911

dobrze, że usuneli

Coś co żenuje nie może być jednocześnie śmieszne

ocenił(a) film na 3
zandalord

23 minuty i dałem sobie siana, mój mózg wiwatował bo nie mógł znieść tej papki, jeden punkt za Przemysława Bluszcza genialna twarz do grania szwarc charakterów.

ocenił(a) film na 10
wujaniek

widze że pokolenie zapomina o humorze w naszych filmach

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

zandalord i podobne bałwany nigdy nie zrozumieją dobrych polskich komedii.

użytkownik usunięty
zandalord

Chociażby jak Karolak udawał włocha i wszystkie sceny z miśkiem koterskim były super śmieszne, i wszystkie dialogi ze zbrojewiczem w roli alfonsa , nie chce mi sie rozpisywać, ale troche było mega śmiesznych scen . A co do Kac Vegas to te amerykańskie dziadostwo nigdy obok dobrej komedii nie leżało w przeciwieństwie do naszego Kac Wawa, ja na przykład Kac Vegas obejrzałem niecałe 40 minut i dałem sobie spokój debil;ny film na potęge KAc Wawa też debilny nie mówie, że nie ale przynajmniej śmieszny i co najważniejsze polski dobry film !!!

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Widzisz trolle na jawie? Masz jeszcze szansę - idź się leczyć. Hej.

użytkownik usunięty
zandalord

Chociażby jak Karolak udawał włocha i wszystkie sceny z miśkiem koterskim były super śmieszne, i wszystkie dialogi ze zbrojewiczem w roli alfonsa , nie chce mi sie rozpisywać, ale troche było mega śmiesznych scen . A co do Kac Vegas to te amerykańskie dziadostwo nigdy obok dobrej komedii nie leżało w przeciwieństwie do naszego Kac Wawa, ja na przykład Kac Vegas obejrzałem niecałe 40 minut i dałem sobie spokój debil;ny film na potęge KAc Wawa też debilny nie mówie, że nie ale przynajmniej śmieszny i co najważniejsze polski dobry film

ocenił(a) film na 1

Ten film zasługuje na 1 ponieważ to nędzna parodia Kac Vegas, zero kreatywność, cała fabuła została ściągnięta, dobrze że chociaż dialogi są inne.

ocenił(a) film na 1
lukkro

KLAKIEROWI NIE WYTŁUMACZYSZ TAK TO JEST .POPIERAM W 100%

lukkro

Zostały ściągnięte tylko pewne elementy...ale nawet to zostało zrobione bez zrozumienia tego o co chodziło.

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Widzisz trolle na jawie? Masz jeszcze szansę - idź się leczyć. Hej.

ocenił(a) film na 7
zandalord

Widocznie jakiś zgred ponury jesteś bez luzu i dystansu. To bardziej film dla facetów, ale nawet ja się pośmiałam. Nie wiem co Ciebie tam zniesmaczyło. Mnie zniesmaczył np w kilku momentach American Pie, ale jakoś nie widziałam tam twojego wpisu

Dzika_Cecylia

Jeżeli facet udaje kobietę pod kolejnym multikontem, to czy to oznacza, że jest gejem?