jak nie ogladales to nie glosuj, zal mi ludzi kierujacych sie opiniami innych obiejrzysz to ocenisz
Niet, za sam odgapiony pomysl + tytul + obsada + ze to polskie scierwo daje 1. Szkoda, ze nie ma oceny 0
Żebyś wiedział musiałem jakoś zareagować na Twoje trollowskie zachowanie, żaden film nie zasługuje na ocenę 1 bez obejrzenia, i tyle w temacie.
Kliknąłem, żeby zobaczyć ocenę, bo wszyscy znajomi którzy to widzieli mówią, że to gniot do potęgi. Zresztą tytuł ściągnięty od amerykanów, obsada ta sama co w każdej polskiej komedii z Szycem na czele. Nie oglądałem, nie obejrzę, ale oceniać nie obejrzanego filmu nie zamierzam. Chciałem wyrazić jednak ubolewanie, że nie ma tutaj kto zrobić porządku z takimi trollami jak Ty.
To jest moj pierwszy oceniony film bez obejrzenia i zapewne ostatni bo watpie ze takie swiat ujrzy nastepne takie gowno
obawiam się powstanie jeszcze większy gniot :(
obejrzałem i żałuje. 100 minut stracone
ocena 1/10
Witam! Jestem w ciężkim szoku. Nie, nie dlatego, że dowalasz temu filmowi 1/10 bez oglądania, to akurat jest jedyna zdrowa reakcja na to dzieło. Ja zrobiłem dokładnie to samo kilka tygodni temu i założyłem identyczny temat :-) Szokuje mnie to, że jak dotąd już 4 ludzi Cię za to zwyzywało od trolli, a nikt Cię nie poparł (pod moim tematem poparło mnie ze 20 osób i nie znalazł się ani jeden taki, który wyzywałby nas wszystkich od trolli, a tutaj?).
Co się stało ludzie? Nagle jesteście zachwyceni takimi tworami?
Ocena 1/10 bez oglądania dla tego czegoś to nie trollowanie tylko wyraz dezaprobaty dla samego faktu powstawania takich produkcji jak ta. Osobiście uważam, że to bardzo słuszna inicjatywa społeczna, której efektem było zdjęcie filmu z ekranów kinowych już po 3 tygodniach od premiery i to się nam wszystkim, którzy olali ten film bardzo chwali! Alleluja! :-)