nie należy dziwić się głupocie raav169, bo nie bez powodu napisał on
"będąc człowiekiem upośledzonym"
Ja miałem jeszcze nieprzyjemność obejrzeć Komisarza Blonda. Ni i nie wiem, może być zacięta rywalizacja o miano najgorszego filmu 2012 między kupą a blondasem.
17 stycznia blondas wyszedł na dvd, stanowczo odradzam kupno, by nie dofinansowywać twórców tego ścierwa. Jak chcecie zobaczyć, co to za gówno, to ściągajcie z neta.
Piractwo to kradzież? A 30zł za pudełko DVD z gównem w środku zamiast filmu to nie kradzież i oszustwo?
Smutna ta nagonka gimnazjalistów na ten niezły film. Ktoś powiedział że dno totalne i wszyscy w kółko to powtarzają nie potrafiąc zargumentować. Wg mnie udana odpowiedz na Kac Vegas w polskich realiach, gra aktorska też spoko
uległeś antypropagandzie kolego. Szkoda, że większość społeczeństwa nie potrafi samodzielnie myśleć.
Twierdzenie, że ktoś wypowiada fałszywą opinię kierując się głosem tłumu tym bardziej nie świadczy o samodzielnym myśleniu. Również uległeś propagandzie sztucznej nagonki na ten film. 1.6/10? Tyle to powinien dostać film nagrany widelcem o dłubaniu w nosie, a nie ta, przyjemna, odprężająca komedia.
Można zacytować twoje wypowiedzi i z łatowością wskazać czemu są fałszywe. Ocena którą wskazałeś jest jeszcze odpowiedniejsza od aktualnej. Ocena ta nie jest zaniżona, biorąc pod uwagę, że film ten jest odprężający wyłącznie dla bezmózgowców. Normalny widz ma odczucie niesmaku.
Wypowiadasz się publicznie, tak więc mogłem wytknąć ci fałszywość twych wypowiedzi.
Teraz też się mylisz sądząc, iz bezmózgowiec to ktoś kogo żenuje kloaczny humor.