3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa
ocenił(a) film na 4
PIOTREKPK19

Och Karol 2 był gorszy

PIOTREKPK19

Możliwe, że będzie można nawet nieco ten przedział czasowy rozszerzyć

nemo989

:))

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

raav169 chcąc zabłysnąć przed innymi napisał:

"będąc człowiekiem upośledzonym"

użytkownik usunięty

nemo959? Nie znam...a słusznie raav169 napisał:

nemo989

Chłopcy chłopcy... spokojnie... Ale po prawdzie to Raav zaczął

użytkownik usunięty

nie należy dziwić się głupocie raav169, bo nie bez powodu napisał on

nemo989

tak to jest z osobami mającymi kloaczne poczucie humoru

general_nemo_xxxx

to jest film dla takich osób

PIOTREKPK19

Hehe może nawet będzie można tą kategorię rozszerzyć na okres tego tysiąclecia

ocenił(a) film na 1
PIOTREKPK19

Ja miałem jeszcze nieprzyjemność obejrzeć Komisarza Blonda. Ni i nie wiem, może być zacięta rywalizacja o miano najgorszego filmu 2012 między kupą a blondasem.

17 stycznia blondas wyszedł na dvd, stanowczo odradzam kupno, by nie dofinansowywać twórców tego ścierwa. Jak chcecie zobaczyć, co to za gówno, to ściągajcie z neta.
Piractwo to kradzież? A 30zł za pudełko DVD z gównem w środku zamiast filmu to nie kradzież i oszustwo?

PIOTREKPK19

Najgorszy film XXI wieku (tak, do 2100 r. nic gorszego nie powstanie).

PIOTREKPK19

Smutna ta nagonka gimnazjalistów na ten niezły film. Ktoś powiedział że dno totalne i wszyscy w kółko to powtarzają nie potrafiąc zargumentować. Wg mnie udana odpowiedz na Kac Vegas w polskich realiach, gra aktorska też spoko

ocenił(a) film na 1
gejzermocy

Niezły film to chyba dla uczniów podstawówki. ;)

xtomix

uległeś antypropagandzie kolego. Szkoda, że większość społeczeństwa nie potrafi samodzielnie myśleć.

gejzermocy

Wypowiadanie fałszywych opinii będąc w mniejszości nie świadczy o samodzielnym myśleniu.

nemo989

Twierdzenie, że ktoś wypowiada fałszywą opinię kierując się głosem tłumu tym bardziej nie świadczy o samodzielnym myśleniu. Również uległeś propagandzie sztucznej nagonki na ten film. 1.6/10? Tyle to powinien dostać film nagrany widelcem o dłubaniu w nosie, a nie ta, przyjemna, odprężająca komedia.

gejzermocy

Można zacytować twoje wypowiedzi i z łatowością wskazać czemu są fałszywe. Ocena którą wskazałeś jest jeszcze odpowiedniejsza od aktualnej. Ocena ta nie jest zaniżona, biorąc pod uwagę, że film ten jest odprężający wyłącznie dla bezmózgowców. Normalny widz ma odczucie niesmaku.

nemo989

Bezmózgowcem to ty jesteś bo nie potrafisz myśleć samodzielnie. Moje wypowiedzi to moja sprawa.....

gejzermocy

Wypowiadasz się publicznie, tak więc mogłem wytknąć ci fałszywość twych wypowiedzi.
Teraz też się mylisz sądząc, iz bezmózgowiec to ktoś kogo żenuje kloaczny humor.

nemo989

Przynajmniej potrafisz uzasadnić swoją niechęc do tego filmu....