3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Nie przesadzajmy 

ocenił(a) film na 3

Myślę, że średnia mocno zaniżona po recenzji pana Raczka. Wiele osób jeszcze nie widząc filmu nastawiło się do niego bardzo negatywnie, a moim zdaniem średnia 1,7 to mocna przesada.

Dla mnie film jest na tym samym poziomie co Wyjazd Integracyjny i Ciacho, oba filmy mają średnią 4,1 i tu według mnie powinno być podobnie.

Niektóre sceny nawet zabawne(bardzo mało, ale jednak). Wszystkie sceny z Szycem - żenada totalna. Za to u mnie mocno na plus dla tego filmu pan Zbrojewicz i Roma Gąsiorowska, a nawet Misiek Koterski(w tym "dziele" w porównaniu z Szycem to geniusz), którzy ciągną film do przodu.

Przyznaję bez bicia, że oglądałem film ze znajomymi i piliśmy piwka w trakcie, ale nie aż tyle, żeby jakoś mocno zaburzyć ocenę.

ocenił(a) film na 8
JWF

Oczywiście! całkowicie się z Tobą zgadzam! Ale jakaś grupa dziwnych osób hejtuje ten film od momentu premiery. Z jednym walczę od maja ubr, bo ma tu chyba ze 100 profili i wciąż zakłada następne - pierwsze co robi stawia 1 kac wawie i wpisuje lub podbija negatywny wpis. nie wiem o co tym ludziom chodzi, Dobrze, ze są tu jeszcze normalni użytkownicy. Pozdrawiam!