3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Nota

ocenił(a) film na 1

Nie zawyżyłem oceny dałęm 1

Kusy83

to i tak za dużo,ja po tym filmie straciłem szacunek do Koterskiego.....hahaha

użytkownik usunięty
aron312

A ja właśnie na odwrót po tym filmie Misiek Koterski jest dla mnie mistrzem . Dwie sceny w których się pojawia, są tak śmieszne, że mało nie popuszczę w nachy ze śmiechu jak je włączam

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Niezmordowany od 11 lat jest niejaki orlagura alias antypit/protip/retboor, onegdaj znany tu jako hizycc i ksawi_filmaniak - tylko jakiś bilet95 po pół roku ciszy na forum dodał koment pod pozytywnym komentarzem pan orlagura od razu podbił jakiś negatywny, żeby był w najnowszych!

On nawet kiedyś w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, (ale zrzuty ekranu mamy), a widząc ten wpis jutro rano, czyli w kolejną wigilię od razu doda tu komentarz bo jak zwykle będzie tutaj na codziennym "dyżurze" i będzie pierd... o mitycznym panu Piotrze, jak to robi od 11 lat tutaj i od 6 na forum "Na układy"

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy" albo "Kaca", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

a na forum "Kaca" to już od 11 lat

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!

buhahahaha!!!

Bslagura

No i Piotrek wrócił z podrózy i odezwał się.

Niezmordowany od 11 lat jest niejaki Pan Piotr alias Bslagura /Michul36/ergatone, onegdaj znany tu jako hyerzaci herszton - tylko jakiś 72_kudlaty miesiącu ciszy na forum dodał koment pod pozytywnym komentarzem , żeby był w najnowszych!

Pan Piotr ma taką obsesję na swoim punkcie , że nawet kiedyś w wigilię o 3.15 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, a widząc ten wpis jutro rano, czyli w kolejną wigilię od razu doda tu komentarz bo jak zwykle będzie tutaj na codziennym "dyżurze" i będzie zawyżał ocenę i pierd... o tym jaki wspaniały jest film, a inni nic nie rozumieją, jak to robi od 11 lat tutaj i od 6 na forum "Na układy"

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy" albo "Kaca", żeby popodbijać swoje własne komentarze, żeby w razie czegoś podbić pozytywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis wpis i odczekajcie 15 min - Pan Piotr na pewno się pojawi

ja tak co parę dni wytykam Panu Piotrowi nieuczciwe zawyżanie sobie statystyk na filmwebie, a on zawsze mimo to robi, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo Piotrze!

buhahahaha!!!

jeszcze raz gratuluję Panie Piotrze pracowitości w nieuczciwym zawyżaniu sobie ocen.

Kusy83

...a jednak dałeś za wysoką

ocenił(a) film na 1
koles80

Przepraszam bardzo, wiem że tak nie wypada was prosić ale potrzebuję pomocy :( na samym początku filmu zaczynają mi łzawić oczy aż w końcu się zamykają, słyszę jak film leci aż w końcu mnie paraliżuje :( usuńcie proszę ten film z internetu zanim większa część populacji zamieni się w Zombie, a chyba nie chcemy filmu Kac Zombie hmmmm ????

ocenił(a) film na 1
Kusy83

Ja zawyżyłem. Dałem 2.

boracikart

Ludzie, nie oglądałem tego, ale chcecie powiedzieć, że to aż taki badziew? Wierzyć się nie chce.

ocenił(a) film na 1
Kusy83

nota 1 to i tak duzo...

ocenił(a) film na 1
Lipiniorz25

dałem 1 nie wiem czy zawyżyłem bo nie oglądałem

ocenił(a) film na 1
Muad92dib

musi wystarczyc :) mniej za to gow.. nie mozna niestety dac....

użytkownik usunięty
Muad92dib

Jak można ocenić film, którego się nie oglądało . Totalny debilizm

A ty sam wypowiadasz się o filmie , którego nie znasz. Nie masz np. pojęcia kto powiedział "Dupę mi zalało".

użytkownik usunięty
nemo989

Skończ się ośmieszać . Wymyśliłeś jakiś cytat wzięty nie wiem skąd . Znam Kac Wawe na pamięć gamoniu

Z łatwością mogę podać kto to powiedział i w którym momencie, tak więc sam skończ się ośmieszać twierdząc, że znasz Kac Wawę na pamięć gamoniu.

użytkownik usunięty
nemo989

Weź już przestań pisać głupoty o filmie , którego nawet nie oglądałeś i znasz jedną scene

To ty pewnie nie widziałeś filmu, albo oglądałeś go bezmyślnie i nie wiesz nawet kto powiedział wspomnianą przeze mnie kwestię.

ocenił(a) film na 1

A słyszałeś o ironii? Nie oglądałem całego bo nie dałem rady, Raczek miał absolutną rację. Zastanawiam się tylko po jaką cholerę bronisz tego filmu? A jeżeli już chciałbyś jakiś bronić to wybierz jakiś z kontrowersyjną oceną publiki. Bo ja wiem może Prometeusz albo najnowszy Batman, tam są jakieś punkty zaczepienia w argumentacji, a tu można tylko przekonywać, że nie jest aż tak chujowy albo mówić: ,"tamta scena to nawet śmieszna była". Chyba, że brałeś udział w produkcji tego crapu, ale to już inna sprawa.

użytkownik usunięty
Muad92dib

Dlatego go bronię bo według mnie byłko kilka śmiesznych scen i był nawet niezły na pewno lepszy od każdej amerykańskiej komedii . A jeżeli brałbym udział w produkcji jakiegoś filmu to dałbym mu 10 i zakłądał temat za tematem jaki to on nie jest wspaniały . Według mnie ocena jest straszliwie zaniżona powinno być między 4 a 5 bo naprawdę były zabawne momenty .

twój gust jest tak marny, że zawyżasz ocenę

Orlagura

Niezmordowany od 11 lat jest niejaki orlagura alias antypit/protip/retboor, onegdaj znany tu jako hizycc i ksawi_filmaniak - tylko jakiś bilet95 po pół roku ciszy na forum dodał koment pod pozytywnym komentarzem pan orlagura od razu podbił jakiś negatywny, żeby był w najnowszych!

On nawet kiedyś w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, (ale zrzuty ekranu mamy), a widząc ten wpis jutro rano, czyli w kolejną wigilię od razu doda tu komentarz bo jak zwykle będzie tutaj na codziennym "dyżurze" i będzie pierd... o mitycznym panu Piotrze, jak to robi od 11 lat tutaj i od 6 na forum "Na układy"

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy" albo "Kaca", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!

buhahahaha!!!

Bslagura

No i Piotrek wrócił z podrózy i odezwał się.

Niezmordowany od 11 lat jest niejaki Pan Piotr alias Bslagura /Michul36/ergatone, onegdaj znany tu jako hyerzaci herszton - tylko jakiś 72_kudlaty miesiącu ciszy na forum dodał koment pod pozytywnym komentarzem , żeby był w najnowszych!

Pan Piotr ma taką obsesję na swoim punkcie , że nawet kiedyś w wigilię o 3.15 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, a widząc ten wpis jutro rano, czyli w kolejną wigilię od razu doda tu komentarz bo jak zwykle będzie tutaj na codziennym "dyżurze" i będzie zawyżał ocenę i pierd... o tym jaki wspaniały jest film, a inni nic nie rozumieją, jak to robi od 11 lat tutaj i od 6 na forum "Na układy"

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy" albo "Kaca", żeby popodbijać swoje własne komentarze, żeby w razie czegoś podbić pozytywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis wpis i odczekajcie 15 min - Pan Piotr na pewno się pojawi

ja tak co parę dni wytykam Panu Piotrowi nieuczciwe zawyżanie sobie statystyk na filmwebie, a on zawsze mimo to robi, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo Piotrze!

buhahahaha!!!

jeszcze raz gratuluję Panie Piotrze pracowitości w nieuczciwym zawyżaniu sobie ocen.

ocenił(a) film na 3
Kusy83

a ja daję 3 - Szyc niestety minusował film grając twardziela - debilnie to wyszło :). + 1 za fajne dupy nagie:) + 1 bo to komedia i 1 raz mnie rozweselili choć myślałem że nic śmiesznego tam nie będzie :) no i + 1 za całość i mamy 3 :)

ocenił(a) film na 2
Kusy83

to jasne ze przedzial oceny za ten gniot miesci sie miedzy 1 a 3 max. Nie dosc ze pomysl zerzniety to jeszcze marne jak malo co. Powyzej 3 film musi miec choc odrobine oryginalnosci, nawet jezeli jest slabo zagrany. Tu i jednego i drugiego brak... Wspolczuje tym co byli na tym w kinie. Kasa w blocicho ughhh

Kusy83

szkoda, że nie ma zera leżącego