Nieoglądałem filmu, więc oceny nie wystawię, ale tak sobie myślę, czemu polacy zawsze muszą coś kopiować od kogoś. Nie możecie być chodź trochę oryginalnie? Wymyśleć własny scenariusz? Film narazie wygląda żałośnie i żenująco, więc nie pójdę na to nawet gdyby bilety byłyby za darmo. Uwaga do Polskich producentów:
Cały czas kopiujecie coś od Ameryki. Wszystkie komedie denne i nieśmieszne (oprócz "kołysanki" :D), wiecie czemu? Bo ludzie je już oglądali w lepszym i ciekawszym wydaniu, a wy tylko niszczycie jakość i wstawiacie innych aktorów. Przekręcacie dialogi tak, że tracą na atrakcyjności i błyskotliwości. To samo z thrillerami, akcją itp. Dajecie strasznie stereotypowych bohaterów i te obwiejskie tekstu a la "Dajcie mi najlepszych ludzi " (cyt. film "Sęp").
Bądźcie trochę orygionalniejsi i metodą nieudanego plagiatu nic nie zyskacie tylko stracicie. Podejżewam, że film był zrobiony tylko i wyłacznie dla ogromnych zysków, których jak widać nigdzie nie było, a nie tędy droga. Taka moja rada, krytyka i ocena, widza kinowego przebywającego w polsce.
oglądałem, oglądałem jednak... jakieś ile to było? półtora roku temu co najmniej. I film był taki jak wszyscy pisali, mówili: denny... nic mnie nie rozbawiło ni nawet nie wywołało żadnych emocji oprócz zażenowania... generalnie się wynudziłem przez cały film...