3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

OK.

ocenił(a) film na 5

Nie chcę mi się rozpisywać, bo jestem zmęczona, więc będzie trochę nieskładnie.

Ogólnie film OK, taki typowo "polski". Końcówka średnio pasuje do całości filmu. Podobał
mi się nawet. Dałam ocenę 5/10, ale według mnie zasłużył na 5,5/10, gdyby taka
możliwość była. Jedyna postać, która NAJBARDZIEJ mi się spodobała to Sandra <3!

ocenił(a) film na 8
littlemonsterlg

Dokładnie! Ale nikt Ci nie odpisze, bo przecież wtedy Twój wpis byłby widoczny na profilu filmu, a tu chodzi o to, żeby były negatywne, żeby hejtować, obrażac - niektórzy są tu po to od 2 lat CODZIENNIE., dziś tego doświadczyłem... Ja też lubię jajcarskie filmu, poza tym Kac Wawa świetnie oddaje rzeczywistość - jak usłyszałem w wiadomościach, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza z Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i jest afera

ocenił(a) film na 8
littlemonsterlg

a, co do lasek, to ta co grała tę Klaudię też kurcze niezła była

Michul36

Zgadza się! Dzisiaj leciał i znowu się nieźle pośmiałem

ocenił(a) film na 8
littlemonsterlg

a cała ta fala bluzgów na forum Kac Wawy podbijana jest tak naprawdę przez jednego osobnika, który od 2 lat działa tu pod nickami nemo-nijak-popup-cilling-koles-skarbekzgor-trollbest i kilkoma innymi jeszcze podbijając tylko negatywne wpisy, dlatego nigdy nie odpowie na Twój, bo jest zbyt obiektywny - ten gość zachowuje się jak wirus, nie wiem jak można zwariować na punkcie filmu, ale on na pewno amby dostał

ocenił(a) film na 5
Michul36

Jak dla mnie te haniebne komentarze są już "normalne", ponieważ na każdy temat wypowiada się ktoś za bardzo sromotnie... Tak samo jak obrażanie artystów muzycznych, np., że "On/a (założmy, że Lady Gaga, bądź Michael Jackson nie potrafi śpiewać, bo blebleble)... Rozumiem, każdy mieć swoje zdanie, ale niech się z nim nie unosi, jeśli jest to całkiem wulgarne i haniebne zdanie...

ocenił(a) film na 8
littlemonsterlg

Zgadzam sie w 100 procentach!