Nie chcę mi się rozpisywać, bo jestem zmęczona, więc będzie trochę nieskładnie.
Ogólnie film OK, taki typowo "polski". Końcówka średnio pasuje do całości filmu. Podobał
mi się nawet. Dałam ocenę 5/10, ale według mnie zasłużył na 5,5/10, gdyby taka
możliwość była. Jedyna postać, która NAJBARDZIEJ mi się spodobała to Sandra <3!
Dokładnie! Ale nikt Ci nie odpisze, bo przecież wtedy Twój wpis byłby widoczny na profilu filmu, a tu chodzi o to, żeby były negatywne, żeby hejtować, obrażac - niektórzy są tu po to od 2 lat CODZIENNIE., dziś tego doświadczyłem... Ja też lubię jajcarskie filmu, poza tym Kac Wawa świetnie oddaje rzeczywistość - jak usłyszałem w wiadomościach, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza z Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i jest afera
a cała ta fala bluzgów na forum Kac Wawy podbijana jest tak naprawdę przez jednego osobnika, który od 2 lat działa tu pod nickami nemo-nijak-popup-cilling-koles-skarbekzgor-trollbest i kilkoma innymi jeszcze podbijając tylko negatywne wpisy, dlatego nigdy nie odpowie na Twój, bo jest zbyt obiektywny - ten gość zachowuje się jak wirus, nie wiem jak można zwariować na punkcie filmu, ale on na pewno amby dostał
Jak dla mnie te haniebne komentarze są już "normalne", ponieważ na każdy temat wypowiada się ktoś za bardzo sromotnie... Tak samo jak obrażanie artystów muzycznych, np., że "On/a (założmy, że Lady Gaga, bądź Michael Jackson nie potrafi śpiewać, bo blebleble)... Rozumiem, każdy mieć swoje zdanie, ale niech się z nim nie unosi, jeśli jest to całkiem wulgarne i haniebne zdanie...