3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

robić podrób tak kultowych amerykańskich filmów, bo wychodzą z tego parodie. Nie wyobrażam sobie, że mogliby spróbować skopiować Bridget Jones czy Mission Impossible

Beksa100

Kac Vegas kultowy? Tą głupowatą jankeską "komedię" oceniłem na 2/10. Trudno by było by Kac Wawa miała lepszą ocenę zwłaszcza, że to podróba wielkiego syfu z zachodu.

ocenił(a) film na 1
_mosquito_

To porównaj sobie oceny tych filmów

Beksa100

No cóż, bardzo nad tym ubolewam, że wielu ludzi zachwyca się takim gów** jak Kac Vegas.

ocenił(a) film na 1
_mosquito_

No właśnie odbiega trochę od schematów typowych amerykańskich komedii bo jak usłyszę to hasło od razu kojarzy mi się american pie i tym podobne produkcje które nie sa śmieszne tylko żałosne i nie wiadomo gdzie sie śmiać ... bo chyba nie z gołych cycek....

skyline8

Dobra z tą typową jankeską komedia to trochę przesadziłem. Kiedyś jankesi robili dobre komedie a nie taki chłam jak Kac Vegas, American Pie czy Meet the Spartans. Nie powiem w obecnych czasach też zdarzy im się nakręcić coś śmiesznego, ale sporadycznie. Okej ktoś może sobie mówić "Nie masz poczucia humoru" a ja się pytam "Co jest śmiesznego w Kac Vegas?" Może kogoś śmieszą żenujące scenki, ale nie mnie. Zresztą od kiedy żenada stała się śmieszna? Kiedyś oglądało się takie rzeczy z politowaniem. Śmieszne są śmieszne sytuacje a nie żenujące. That, I'm think ;)

_mosquito_

Chociaż film typu American Pie można jeszcze zrozumieć i podciągnąć pod film dla młodzieży, ale Kac Vegas? Natttttt

ocenił(a) film na 1
_mosquito_

Nieno kac vegas chyba tez jest dla młodzieży bo wszystkim moim znajomym się podobał ... ale masz racje wszystkie produkcje typu poznaj moich spartan są naprawdę żenujące i nie wiem co w nich jest śmiesznego ... choć " straszny film " jeszcze ujdzie ale " totalny kataklizm " to porażka , że aż żal sie robi wydanych pieniędzy na ten film nie mówiąc o straconym czasie ....

ocenił(a) film na 1
Beksa100

juz mielismy mission impossible i pulp fiction w weekendzie pazury, żal i smiech na sali, a najsmutniejsze jest to , ze oni sa swiecie przekonani , ze ich robota jest dobra i to my z zawisci chcemy ten film zniszczyc

ocenił(a) film na 1
morgana000

A słyszeliście, że ma być polski "Seks w wielkim mieście'

ocenił(a) film na 1
Beksa100

O fuj !!!
Pewnie akcja znowu będzie rozgrywać w Warszawie.
W rolach głownych wystąpią bardzo nam dobrze znani aktorzy których nazwisk lepiej tu juz nie wymieniać....

ocenił(a) film na 1
Andy400

Jak seks w Warszawie to bardziej taki "rowerowo/kolarski" ;)

Beksa100

Polacy potrafią robić filmy, tylko powinni brać się za to właściwi ludzie.