robić podrób tak kultowych amerykańskich filmów, bo wychodzą z tego parodie. Nie wyobrażam sobie, że mogliby spróbować skopiować Bridget Jones czy Mission Impossible
Kac Vegas kultowy? Tą głupowatą jankeską "komedię" oceniłem na 2/10. Trudno by było by Kac Wawa miała lepszą ocenę zwłaszcza, że to podróba wielkiego syfu z zachodu.
No właśnie odbiega trochę od schematów typowych amerykańskich komedii bo jak usłyszę to hasło od razu kojarzy mi się american pie i tym podobne produkcje które nie sa śmieszne tylko żałosne i nie wiadomo gdzie sie śmiać ... bo chyba nie z gołych cycek....
Dobra z tą typową jankeską komedia to trochę przesadziłem. Kiedyś jankesi robili dobre komedie a nie taki chłam jak Kac Vegas, American Pie czy Meet the Spartans. Nie powiem w obecnych czasach też zdarzy im się nakręcić coś śmiesznego, ale sporadycznie. Okej ktoś może sobie mówić "Nie masz poczucia humoru" a ja się pytam "Co jest śmiesznego w Kac Vegas?" Może kogoś śmieszą żenujące scenki, ale nie mnie. Zresztą od kiedy żenada stała się śmieszna? Kiedyś oglądało się takie rzeczy z politowaniem. Śmieszne są śmieszne sytuacje a nie żenujące. That, I'm think ;)
Chociaż film typu American Pie można jeszcze zrozumieć i podciągnąć pod film dla młodzieży, ale Kac Vegas? Natttttt
Nieno kac vegas chyba tez jest dla młodzieży bo wszystkim moim znajomym się podobał ... ale masz racje wszystkie produkcje typu poznaj moich spartan są naprawdę żenujące i nie wiem co w nich jest śmiesznego ... choć " straszny film " jeszcze ujdzie ale " totalny kataklizm " to porażka , że aż żal sie robi wydanych pieniędzy na ten film nie mówiąc o straconym czasie ....
juz mielismy mission impossible i pulp fiction w weekendzie pazury, żal i smiech na sali, a najsmutniejsze jest to , ze oni sa swiecie przekonani , ze ich robota jest dobra i to my z zawisci chcemy ten film zniszczyc
O fuj !!!
Pewnie akcja znowu będzie rozgrywać w Warszawie.
W rolach głownych wystąpią bardzo nam dobrze znani aktorzy których nazwisk lepiej tu juz nie wymieniać....