Skoro doczekaliśmy się polskiego odpowiednika "Love Actually" a niebawem wejdzie na ekrany hicior "Kac Wawa", co teraz mogą nasi twórcy przerobić na nasz? Macie jakieś zacne propozycje?
Zapomniałam o zabawnym serialu "Kiepscy" wzorowanym na "Married... with Children" Może czas na "Friends":))))???
Kiepscy nie Kiepscy, to serial któremu mało który dorówna przez najbliższe kilkadziesiąt lat, a może już nigdy, patrząc, co się dzieje z poziomem kina. Idź oglądać w ch*j sztuczne "Frindz", zanim coś jeszcze powiesz, uzasadnij to.
Słuchaj nie znasz mnie więc nie nazywaj mnie idiotko, względna anonimowość daje Ci prawa wyzywania kogokolwiek, w codziennym życiu też tak się odzywasz do kobiet?!!serial obraża moją inteligencje, żarty są na poziomie budki z piwem - ale dla wielu ludzi jest mega zabawny, prawdziwy, każdy lubi coś innego.
Uważasz się za inteligentną? W Kiepskich wszystko jest pokazane w sposób ironiczny, jest pokazana sytuacja w Polsce. Trzeba umieć dostrzec niektóre rzeczy, niż gapić się pusto w ekran i myśleć "what the fu.. o czym oni gadają?". Ale fakt faktem, że serial jest tak zrobiony, by nawet totalny głąb mógł się pośmiać, satyra połączona z niekiedy poważnymi tematami. Obejrzyj dla przykładu bodajże odcinek 251 - skok.
stary nie rozumiem o co się tu rzucasz do dziewczyny, obrażasz ją bez powodu, weź wyluzuj, strzel sobie bro, zajaraj blanta itp. A co do Kiepskich, to kilka odcinków jest niezłych, ale niestety w większości są żenująco nieśmieszne. Dialogi są czerstwe, a jazda na tych samych powiedzonkach jest już nużąca.
Bo to film dla ludzi z jajami. Serial ma przedstawiać monotonne życie codzienne większości Polaków, więc czego oczekujesz? Lepiej popatrz na swoje i zastanów się, czy jest takie bogate. Polski naród to naród hipokrytów i idiotów, większość nawet nie zdaje sobie sprawy, jaka żenująca rzeczywistość rozgrywa się wokół nich a mimo to, po zobaczeniu bądź usłyszeniu prawdy, ludzie bulwersują się. P.S. trafiłeś "w sedno" mówiąc o browarze, w temacie o Kiepskich. Jednakże, proponowanie alkoholu osobie niepełnoletniej, nie jest zbyt roztropnym pomysłem.
8. Użytkownik — każda osoba prawna i pełnoletnia osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, która korzysta z Serwisu lub osoba małoletnia i/lub nieposiadająca pełnej zdolności do czynności prawnych, która uzyskała zgodę przedstawiciela ustawowego na korzystanie z Serwisu. W przypadku korzystania z Serwisu przez osobę nie posiadającą pełnej zdolności do czynności prawnych Administrator domniemywa, że osoba ta uzyskała zgodę przedstawiciela ustawowego na takie korzystanie. Osoba prawna może mieć własne Konto pod warunkiem wskazania jednej osoby fizycznej jako Użytkownika.
Pewnie o zgodę rodziców się nie zapytałeś, Panie Niepełnoletni ;-)
Świat według Kiepskich - niektóre teksty śmiechowe, reszta to oklepane "babkowanie", "browarowanie" itp.
To dziwne asfalcie, że jest tutaj wiele osób z rocznikiem koło swoich nazw, np. "97". A jak po awatarze zapewne się domyślasz, nie mam 14 lat.
"asfalcie", "Jednakże, proponowanie alkoholu osobie niepełnoletniej, nie jest zbyt roztropnym pomysłem.", "A jak po awatarze zapewne się domyślasz, nie mam 14 lat."
Rasista i cwaniak, ładna kombinacja.