3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Jeden z najbardziej żenujących filmów w historii polskiej kinematografii. Powinni wszystkie
jego egzemplarze spalić i oszczędzić nam oglądania tego czegoś.

kuakrzys

uważasz ze ciacho, pokaż kotku co masz w środku i jak sie pozbyć celulitu byly mniej żenujące? nie sądze, byly tak samo żenujące, podobnie jak kac vegas, wszystko to na jednakowo niskim poziomie, dlatego dziwi mnie ze ten film jest jechany, a inne nie bo powinien odpowiadać gustowi tych, którzy wspomniane filmy lubili. dla mnie niestety słabo, bardzo slabo

Xerxo

Zgadzam się z Tobą. Dziwią mnie wysokie oceny (bo za taką uważam średnią 4/10) takich filmów jak "Wyjazd integracyjny" czy "Ciacho", podczas gdy "Kac Wawa" jako jedyny ma adekwatną do poziomu filmu notę. Czyżby klakierzy jeszcze nie zostali opłaceni, by sztucznie ponabijać średnią??

agar71

Nie sądze by tamte filmy miały sztucznie nabitą średnią. Generalnie tlum lubi chłam. I niestety tamte oceny są wypadkową gustów, dodajmy gustów niewyszukanych. Tu zastanawia mnie ta zorganizowana akcja wystawiania jedynek filmowi którego się nie widziało, a temu nie mozna zaprzeczyć, choć film, na ocenę jaką ma, w pełni zasługuje. Przywołane wcześniej tytuły też, a oceny mają bardzo wysokie.