3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Propozycja

ocenił(a) film na 1

Mam propozycję, niech filmweb dorobi ocenę 0. Bo ja bym tutaj taką ocenę wystawił.

Ryenx

Bracie, gdzie oni dorobią zero, ty nie wiesz że polska to jest już kolonialna, a wszystkie internetu typu onet.pl filmweb.pl to jest perfidna propaganda Lucyfera? perfidia zła diabelstwo i szatanistyczność w TV i internetach to już norma, ja jestem wierzący, mówię prawdę a oni mnie wyśmiewają i mówią żem brzydki jak trol, tak to jest u dzieci antychrysta

ocenił(a) film na 1
allegrowicz_polski

wiesz co? ja też jestem wierzący ale między KK a KP. Zgadzam się z tobą, że w TV lansuje się gejów, poniżanie ludzi TOP MODEL, i to jest pranie mózgu nic nieświadomym ludziom. Ale zwróć uwagę, że są też takie fajne kanały, które bardzo chętnie oglądam, np. discovery channel. Tam nie ma lansu.

Ryenx

Nie no to fakt, Discovery Historia szanuje, ale już na Science promują ateizm, satanizm i ewolucje. Po stronie Dobra jest jeszcze Tvp Polonia, i Telewizja Trwam ale zauważyć musisz że religia.tv promuje ewolucję i Mormonów i czary więc już herezja.

ocenił(a) film na 1
allegrowicz_polski

religia.tv promuję ewolucję? Jesteś tego w 100% pewien? Jak tak, to dla mnie Hołownia jest skreślony. A teraz ja Ciebie zaskoczę. Wiesz, że fundacja Microsoftu "Bill & Melinda Gates Foundation" dała dotacje dla organizacji "Planned Parenthood Federation of America"? Celem tej organizacji jest promowanie aborcji. Dlatego dla mnie Microsoft jest już skreślony. I jak będę mógł przejdę na Apple'a

użytkownik usunięty
Ryenx

Ludzie, na tym portalu komentuje się filmy a nie poglądy religijne !!!

ocenił(a) film na 2

Ale poglądy religijne bohaterów filmowych komentować chyba można, prawda? ;)

Ryenx

Bill Gates ma o wiele gorsze myśli w głowie, uważa innych za bydło a siebie określa nadczłowiekiem . A skąd to się bierze u takich ludzi, ano proste pytanie, oczywiście z pieniędzy. Są bogaci, mają nadmiar i oszukują się że są lapsi a ty czy ja to tylko pionki. Ale oni sie mylą, bo 'bogatemu najtrudniej będzie wejść do Królestwa Niebieskiego' oraz 'na prawdę bogaty ten co prawdę w sercu nosi' Pamiętaj słowa Jezusa 'ubodzy w duchu pierwsi wejdą do Raju' .

allegrowicz_polski

Dobra, to dawaj tutaj swój numer konta i PIN, a sam wstępuj do Królestwa Niebieskiego.

nemo989

Żyję od urodzenia w celibacie i moja chwała to kościół. Wystąpiłem co prawda z zakonu ale myślę o seminarium a konta nie mam gdyż żyję jak prosty człowiek, jak katolik powinien, z zasiłku dla bezrobotnych.

allegrowicz_polski

Dobra, to dawaj tutaj swój zasiłek dla bezrobotnych, a sam wstępuj do Królestwa Niebieskiego.

ocenił(a) film na 2
allegrowicz_polski

Zapomniałeś dodać, że prędzej wielbłąd przedzie przez ucho igielne! HA HA :D

mar_cinek2

'Predzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niźli bogatemu uda się wejść do królestwa niebieskiego' brawo, widzę że choć jeden syn kościoła.

allegrowicz_polski

Nie to, żebym się znał, ale on to sarkastycznie chyba napisał.

Ted34

No prosze i tacy wy ateiści jesteście , ktoś z czystego serca chwali kościół i naucza was cytatów z NT a wy mu sugerujecie żarty , łobuzy, chłopak dobrze wie w co wierzy, a w przykład z niego brać

allegrowicz_polski

Ty musisz być trollem, bo tak pie#*olniętym to się być nie da.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
allegrowicz_polski

Nie mów już nic ty smarkaczu

allegrowicz_polski

Sluszne słowa skierowane do siebie samego

nemo989

ja nawet jak smarkaczem byłem to zachowywałem kulturę i wiarę a teraz po 40 wiara we mnie tylko rośnie

allegrowicz_polski

Nie postępujesz zgodnie z własnymi słusznymi słowami skierowanymi do samego siebie.

allegrowicz_polski

No już, tabletek dawno się nie brało i mamy wrażenie, że jesteśmy jedynymi zbawicielami świata? Powiedz, w którym psychiatryku przesiadujesz, żebym mógł napisać, że powinni ci zabrać komputer.

Ted34

W ciekawostce ci powiem że byłem w psychiatryku, ale nie jako pacjent a na wizytacji z moim parafianem i mam zdanie że ci ludzie nie są chorzy tylko opętani, tylko rząd ukrywa ten fakt w spisku antykościelnym, jak parafian chciał ich uleczyć to ci słudzy satanizmu nas wyrzucili, ochronę na nas wezwali idioci, nie wiem czy się śmiać czy płakać

allegrowicz_polski

Nadal nie postępujesz zgodnie z własnymi słusznymi słowami skierowanymi do samego siebie:

"Nie mów już nic ty smarkaczu"

allegrowicz_polski

To ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać czytając twoje wypowiedzi, ,,obroń polskości, kościoła katolickiego, krzyża'' (jednym słowem: je&any świrze!)

użytkownik usunięty
Ted34

Ten człowiek jest chory psychicznie. Nawet księża nie gadają takich głupot, radzę go ignorować szkoda nerwów

Po co ignorować? Nie śmiałem się tak od czasów pamiętnego księdza Natanka!

użytkownik usunięty
Ted34

JA jak czytam to co on pisze, mam chęć stanąć z nim twarżą w twarz i go połamać

Trochę dystansu! Wiem, że to nieładnie śmiać się z ludzi upośledzonych, ale ten koleś mnie rozwala.

Zgłaszam