Chcialem wam, i sobie oszczedzic recenzji w swoim wydaniu tego filmu ale jednak nie zrobie tego i opisze to co ja czulem ogladajac premiere tego otoz filmu....
Idac na ten film do kina, przypuszczalem ze po raz kolejny nie wydam pieniedzy w bloto ale przekombinowalem i jak na zadnym polskim filmie sie nie wynudzilem, to na tym usypialem z nudow, Nie rozmieszaly mnie ciagle slowa na K, itd. ani przestarzale miny borysa szyca. co do Efektow 3d, polscy rezyserowie nadal ucza sie wersji chyba tylko efektow specjalnych, Efekt trzy de, przypoominal zwolnionym tepie efekty specjalnie niz 3d, na szczescie wybralem normalna wersje, za tansze peniadze, co do poczucia humoru to jedynie na czym sie smialem to na karolaku i na misku, i oczywiscie na ostatniej scenie filmu aaaha, i z gornika ;D fajny kawalek, reszta filmu ? ani to nie podobne do Kac Vegas, ani ciut nie ma w nim fabuly a i nie wiem o co tak im naprawde chodzilo, moja osobista ocena ? sroga 1/5 . Przykro mi, ze polscy rezyserzy nadal nie umieja nakrecic filmow chodzmy pokroju, Spider-mana, wszystko to co robia to zgapiaja, jak nie plakat, to tytol, jak nie tytul to scenariusz, a o efektach, mozemy zapomniec......