3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Uwielbiam polskie klimaty. Film nie dal głąbów!!!!!!!!!!!!!! Doskonała gra aktorska, na pewno obejrzę sobie go jeszcze raz. Dla mnie film na pełna 10. Po Po prostu Nocne życie w Warszawie a potem poranny Kac - Wawa

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

Poważnie? Nie no weź nie żartuj. Przecież jest to najgorsza Polska produkcja wszech czasów. Ani zabawna ani dobrze zagrana ani zmontowana jak się należy. Kpina z widza. To nawet nie było śmieszne tylko żenujące. Zmień chociaż ocenę na 8 jak już tak bardzo ci się podoba bo 10 uwłacza prawdziwym klasykom kinematografii.

użytkownik usunięty
Valmont_3

najgorsza? człowieku, chyba nie widziałeś takich gniotów jak "ciacho", "big love", czy "nad życie". w przeciwieństwie do tych dwóch ostatnich, Kac Wawa nigdy nie miała uchodzić za ambitny film. jest prosty, z humorem, który nie każdy lubi. ale na pewno nie jest zły.

ocenił(a) film na 1

Dla jednego śmieszny dla innego wcale. To jak grali ci ludzie woła o pomstę do nieba. Ja zwróciłem uwagę na montaż, kolory, scenografię i niestety jest to kino klasy G jak g*wno. Nie obejrzałem tego filmu z myślą zobaczenia drugiego Forresta Gumpa czy czegoś jeszcze innego tylko zwykłej komedii a dostałem w pysk o reżysera i całej ekipy filmowej. Ten film uwłacza ludzkiej inteligencji. Ale każdy ma swoje zdanie i do niego prawo. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Valmont_3

jakich wszechczasów? oczadziałeś? Tan film świetnie oddał rzeczywistość - zapytaj tego prezesa, którego w poznaniu w gogo wycyckali z karty na bańkę. Niestety ten prezes chyba kac wawy nie widział, bo limitu sobie nie zrobił na karcie jak Pujszo i teraz się afera zrobiła

Michul36

Masz rację

ocenił(a) film na 7
Michul36

Zgadzam sie!

ocenił(a) film na 8
Valmont_3

Człowieku, jakie k... "wszechczasy'??? zwykły k... film na lajcie a ty tu jakieś lamenty... zwariowaliście czy co? zejdż na ziemię, ogarnij się i myśl, ciekawe ile razy na roksę dzwoniłeś... zadzwoń to docenisz ten film w sekundę

Jacek_Mch

w pełni sie zgadzam

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

Cóż, z tego co widzę mieszkasz w woj. podkarpackim - więc zapewne tematyka nocnego życia w Warszawie nie jest Ci obca :-)

Trolować to też trzeba umieć.

zmechu

Polscy producenci i reżyserzy chcieli ściągnąć ze świetnej amerykańskiej produkcji ale im się to absolutnie nie udało, film nie jest śmieszny, film po prostu jest tragiczny do więzienia powsadzałbym co ten film robili za kpinę nad widzem. A widzę, ze na forum Filmweb jest dużo osób co nie ma ambicji i schizofrenicznym spojrzeniem na ekran..........

ocenił(a) film na 8
atol23

jaka kpina? jakie ściągniecie z vegas? film świetnie oddał rzeczywistość - jak usłyszałem w tv, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty na bańkę, to jakbym kac wawę widział. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i teraz się afera zrobiła

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

W trakcie oglądania tego filmu myślałam, że nie jest aż tak zły jak o nim mówią, dałabym z 3 gwiazdki. Przynajmniej nie odbiega poziomem, od innych polskich superprodukcji. Ale końcówka załatwiła wszystko. Film nie jest zabawny, jest po prostu obleśny.

Powiedz jakie filmy lubisz, powiem ci kim jesteś.

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

Pan Czaja?

użytkownik usunięty
Cililing

Nie, pan Czaja to WawaKac.

ocenił(a) film na 1

Pan Czaja to niestety ma tu trochę więcej kont...

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

Doskonała gra aktorska? Wiesz co to znaczy?
Bo ja po obejrzeniu tego filmu mam wrażenie, że aktorzy z "Trudnych Spraw" lepiej odegraliby te role, film bił sztucznością na kilometry.

Peter_Quinzel

Nie no kompletnie przykro mi się robi że tacy imbecyle istnieją dając 10 a nawet 3 dla tego filmu. Po prostu szkoda gadać, że aż się smutno robi i tyle. Nie zabraniam tego iż może się podobać lecz na prawdę, idąc z dziewczyną na randkę, jakby wymieniłaby mi np. Kac Wawe jako jeden z ulubionych filmów lub chociaż fajnych po kilku milisekundach już by mnie tam nie było. Ale patrząc na to optymistycznie, widzę, że nie jestem taki głupi porównując się do np. autora pierwszego posta :D

ocenił(a) film na 1
RezZer

No widzisz jak to jest... . Świata nie zmienisz, ale nawet gdyby nakręcono film o anatomii luźnego stolca pani Bożeny z Pścimia Dolnego zawsze znalazło by się małe grono, co prawda małe, ale zawsze grono miłośników tego filmu.

ocenił(a) film na 8
RezZer

a kto ty jesteś, że myślący inaczej niż ty to imbecyle????

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

Dokładnie! Do tego film nieźle oddał rzeczywistość - jak usłyszałem w tv, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty na bańkę, to jakbym kac wawę widział. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i teraz się afera zrobiła

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

a cała ta fala bluzgów na forum Kac Wawy podbijana jest tak naprawdę przez jednego osobnika, który od 2 lat działa tu pod nickami nemo-nijak-popup-cilling-koles-skarbekzgor-trollbest i kilkoma innymi jeszcze podbijając tylko negatywne wpisy, dlatego nigdy nie odpowie na Twój, bo jest zbyt obiektywny - ten gość zachowuje się jak wirus, nie wiem jak można zwariować na punkcie filmu, ale on na pewno amby dostał

ocenił(a) film na 8
sebastiannycz

Popieram!

ocenił(a) film na 10
sebastiannycz

Pełna zgoda! Ja czasem w necie oglądam sobie te wejścia ze Zbrojewiczem - to mój ulubiony aktor, a w Kacu był najlepszy, fajnie, że po latach znowu dostał jedną z głównych ról. Pozdrawiam!