To co zrobiłeś z powodu swojej głupoty nie ma tu znaczenia. Teraz wywiąż się z obietnicy, którą przedstawiłeś w zdaniu:
"Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie "
Nikt nie będzie miał wątpliwości, że masz rację.
Po raz ostatni ci piszę bo już nie mam siły na takich bezmózgowców jak ty , którzy nie rozumią po polsku - UMOWA JEST NIEWAŻNA I NIE PRZYZNAM SIĘ DO CZEGOŚ CZEGO W WERSJI FILMU POBRANEJ PRZEZE MNIE NIE MA !!!!
Po raz kolejny ci piszę, że powody głupoty twoich wypowiedzi nie mają tu znaczenia. Pisałeś na forum, że byłeś na tym filmie parokrotnie w kinie i próbuj łgać, że w kinie też wycięli ci tą scenę. Sam napisałeś:
"Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie "
Ja spełniłem warunek, teraz twoja kolej napisania prawdy o sobie.
Oj smalczyk nie wiesz nic o scenie w twoim ukochanym filmie,który obejrzałeś tyle razy:))
I nie wywiązujesz się z umowy nieładnie,nieładnie;)).
Dotrzyma bym warunków umowy, gdybym nie pamiętał o tej scenie, a ponieważ jej nie widziałem bo ktoś powycinał film, to umowa jest nieaktualna i jej nie było.
Innych nie uważam za idiotów, tylko i wyłącznie ciebie. Nie jest to obraza, tylko stwierdzenie faktu.
Nadal przypominam pomimo durnoty twoich wykrętów, że zobowiązałeś się do napisania, że jesteś idiotą. Durność twoich uzasadnień dodatkowo potwierdza to co miałeś napisać wg umowy.
Przypominam co wcześniej napisałeś:
smalczyk130 potwierdził umowę:
"Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie . "
nemo989 odpowiedział:
"Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst."
smalczyk130 nie chce napisać prawdy na swój temat , bo jest również kłamcą.
ja się zgadzam, nie wiem skąd ta histeria na punkcie tego filmu, przecież to jest fajna komedia. obejrzałem i jakoś nic mnie z ekranu nie zaatakowało
Zaraz zostaniesz zaatakowany przez idiotów, że stworzyłeś konto tylko po to żeby wychwalać Kac Wawe. Nie przejmuj się tym , ci którym się Kac Wawa nie podobała uwarzają, że wszystkim dookoła ma się nie podbać.
"Nie przejmuj się tym , ci którym się Kac Wawa nie podobała uwarzają, że wszystkim dookoła ma się nie podbać"
Bo kretynom twego pokroju gówno zawsze będzie się podobać. Ty zapewne ze śmiechu się tarzasz gdy tylko widzisz psa który robi kupę.
A i przy okazji, nadal czekamy że się ze swej części umowy wywiążesz bez honorowy cymbalisto.
Haha nawet śmieszny ten twój dowcip najlepszy film od czasy Krolla spoko mam tylko nadzieję że to żart
Bo tak na serio to rzeczywiście najlepszy film od czasu Krolla ale od końca