3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Naprawdę komuś się to podobało? Nagonka może przesadzona, ale jak najbardziej zasłużona - jak
długo w Polsce kręcić się będzie nieśmieszne komedie?

ocenił(a) film na 8
Konrad992

a co cie to obchodzi? niech sobie kręcą? boli cię to? chodź na inne, proste, ku... będzie teraz płakał nad jakimś filmem, zazdroszcze ci zmartwień panie troll-nemo

ocenił(a) film na 1
Jacek_Mch

Troll to mam nadzieje jesteś ty i inni, którzy dali temu filmowi więcej niż 4.

ocenił(a) film na 8
Konrad992

a gdzie to jest napisane? co ty jesteś? jakiś wykładnik gustu? naród będzie to filmiku mieszał, dziecko, spać sie lepiej połóż bo juz prawie 2, a kac wawa dla dzieci nie była - ile razy byłeś w agencji? ile razy na kawalerskim? wieczorynkę polecam lepiej opbejrzeć

ocenił(a) film na 1
Jacek_Mch

To nie jest kwestia gustu. Ten film po prostu jest słaby obiektywnie. Ba! Jest tragiczny. Nie ma ani jednej zabawnej sceny, powiedz mi która z nich jest kwestią gustu, może mam zbyt wysublimowany humor by śmiać się z środków przeczyszczających w drinku lub ciągłym waleniem kogoś po mordzie przez Szyca.

ocenił(a) film na 8
Konrad992

środek przeczyszczajacy był raz, Zbrojewicz był extra, Milowicz super, nawet Pujszo dał radę. Wejscia Koterskiego i Karolaka -bardzo zabawne, Scena jak Roma grała na zwłokę z Pawlickim - 1 klasa! Miałem tak z 5 razy i każdy kto był w bajzlu więcej niż raz dokładnie to wie! A Szyc bił się raz! Może jakąś kac wawę 2 oglądałeś?

Jacek_Mch

Mnie jakoś te rzeczy nie śmieszyły. Uważam, że są żałosne, no ale cóż, każdy ma inny gust. ;)

cloe4

Jasne, każdy ma inny gust, ale po co on na siłę przekonuje do swojego marnego gustu?

Konrad992

Masz rację. Intencje przy robieniu filmu to jedna sprawa, a to co wyszło druga. W efekcie obiektywnie wyszedł słaby film.

P.S. Możliwe, że dyskutowałeś z samym Panem Piotrem. Wypowiada się on analogicznie jak Pan Piotr w publicznych wypowiedziach.

ocenił(a) film na 8
nemo899

oczywiście! to ja, wszechobecny PAN PIOTR!

Konrad992

Lepiej daj sobie z nim spokój. Toż to na kilometr widać, ze to klakier. ;)

ocenił(a) film na 8
cloe4

no nie taki jak ty nemo, ja dopiero od maja z tobą walczę, ty za to od ponad 2 lat tu trolujesz

cloe4

Jacek_Mch to miejscowy klakier. Załozył wiele multikont, aby wychwalać ten film. Oto część z nich:

Teleboy
nono_doktor
Paulino_82
Marek32
smok_jerzy
Transporter_mocy
witmannn
Duch_Michula
WK1977
Jacek_Mch
Sumienie_Filmwebu
Potorecki
Dariosos
Potorecki
Na_Borneo
Tobby
fast_ball
Jaro_Nl
Tonybest
iwona_filmer
makarow
Don_Marcello
Spoko_loko
alert_fur_Cobra
KillOff
Michu_torpeda
kilogramowy
oktagon32
Super_Monisia
CzystHarry
Miss_kiss
tonybest2
New_Tom
next_Tom
Draft_style
Tom_press
major_xx
compresorrr
Van_der_van
nataszowa

slow_ball

Chryste... Wolałam o tym nie wiedzieć... Jakim cudem administracja na to wszystko pozwala? ;)

slow_ball

nie sensu robić listy biorąc po uwagę jaką ilość kont ten klakier utworzył

honduras_w_kabanie

w tym czasie dodał jeszcze wiecej

antypit

to widać