Naprawdę komuś się to podobało? Nagonka może przesadzona, ale jak najbardziej zasłużona - jak
długo w Polsce kręcić się będzie nieśmieszne komedie?
a co cie to obchodzi? niech sobie kręcą? boli cię to? chodź na inne, proste, ku... będzie teraz płakał nad jakimś filmem, zazdroszcze ci zmartwień panie troll-nemo
a gdzie to jest napisane? co ty jesteś? jakiś wykładnik gustu? naród będzie to filmiku mieszał, dziecko, spać sie lepiej połóż bo juz prawie 2, a kac wawa dla dzieci nie była - ile razy byłeś w agencji? ile razy na kawalerskim? wieczorynkę polecam lepiej opbejrzeć
To nie jest kwestia gustu. Ten film po prostu jest słaby obiektywnie. Ba! Jest tragiczny. Nie ma ani jednej zabawnej sceny, powiedz mi która z nich jest kwestią gustu, może mam zbyt wysublimowany humor by śmiać się z środków przeczyszczających w drinku lub ciągłym waleniem kogoś po mordzie przez Szyca.
środek przeczyszczajacy był raz, Zbrojewicz był extra, Milowicz super, nawet Pujszo dał radę. Wejscia Koterskiego i Karolaka -bardzo zabawne, Scena jak Roma grała na zwłokę z Pawlickim - 1 klasa! Miałem tak z 5 razy i każdy kto był w bajzlu więcej niż raz dokładnie to wie! A Szyc bił się raz! Może jakąś kac wawę 2 oglądałeś?
Masz rację. Intencje przy robieniu filmu to jedna sprawa, a to co wyszło druga. W efekcie obiektywnie wyszedł słaby film.
P.S. Możliwe, że dyskutowałeś z samym Panem Piotrem. Wypowiada się on analogicznie jak Pan Piotr w publicznych wypowiedziach.
no nie taki jak ty nemo, ja dopiero od maja z tobą walczę, ty za to od ponad 2 lat tu trolujesz
Jacek_Mch to miejscowy klakier. Załozył wiele multikont, aby wychwalać ten film. Oto część z nich:
Teleboy
nono_doktor
Paulino_82
Marek32
smok_jerzy
Transporter_mocy
witmannn
Duch_Michula
WK1977
Jacek_Mch
Sumienie_Filmwebu
Potorecki