3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa
santinetto

Na szczęście większość oceniła właściwie

nemo989

Polska kinematografia powinna iść w innym kierunku

ES0X666

A są jeszcze jakieś równie złe filmy ?

ocenił(a) film na 1
nemo989

Tak te z obsadą z Big-Brothera, tylko je można tłumaczyć że grali w nich amatorzy.

rafib1975

To nie tylko sprawa aktorów, ale trzeba też mieć dobr ciekawy pomysł.

ES0X666

to nie tylko sprawa braku pomysłu, ale propagowania żenady

ocenił(a) film na 1
rafib1975

Również trzeba dodać że Gulczas i Yrek w porównaniu do tego gniota to arcydzieła.

santinetto

Znajdzie się jednak jedna osoba, co narobi krzyku, że dno jest fajne

Placek_Mch

Zgadza się. Jakiś nawiedzony multikontowiec zakłada kolejne konta i obraża innych bo Kac Wawa jest fajna.

ocenił(a) film na 1
slow_ball

mnie podrabia cwel

realowiec

podrobił cię, bo nie podobało mu się, że oceniłeś Kac Wawę na 1

ocenił(a) film na 1
slow_ball

to głupota

ocenił(a) film na 1
slow_ball

Nie dlatego ja ci wyjaśnię dlaczego bo to użytkownik trollujący na forum Hobbita i wyzywający ich fanów fanatykami

chcesz się pośmiać

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Bed a+jeszcze+dokretki...+z+Azogiem,2462731

proszę bardzo multikonta syfią i nie tylko temat ma już 300 wpisów i nadal nie usunięty

czemu zadaję to pytanie od początku jak się pojawiłem

więc strakchlirmers powiedział że będzie nas tępić aż nie wprowadzi własnego porządku więc jeśli Hobbit ci się podoba to zapewne jeśli chesz tam iść na forum to ale trzymaj sie zdala od multikont straka takich jak

jackendinooo

xyzxyz24

MrBaggins
onetwo86 bo uwierz jeśli nie zgodzisz się z ich zdaniem zaczną cię wyzywać

LobeliaSakvil

Myślę, że Hobbit nie ma tu nic do rzeczy. Forumowicz pod różnymi multikontami wychwala Kac Wawę , aby stworzyć pozór, że jest to powszechna opinia. Realowiec dał 1-dynkę Kac Wawie, to mu podpadł. Pomimo, że sam utworzył podróbę konta realowiec to w innym wątku pisząc pod kontem nono_doktor robi wodę z mózgu realowiecowi i wskazuje na inną osobę.
Poniżej niepełna lista jego multikont:

Teleboy
nono_doktor
fast_ball
Paulino_82
Marek32
smok_jerzy
Transporter_mocy
witmannn
Duch_Michula
WK1977
Jacek_Mch
Sumienie_Filmwebu
Potorecki
Dariosos
Na_Borneo

ocenił(a) film na 1
slow_ball

możliwe ja i tak widzę wysyp multikont ale i tak wszystkie pójdą do bana jak kocham Boga tak będzie nie ma zmiłuj ja rozumiem życie realne bywa frustrujące ale coś takiego ??? to przechodzi ludzkie granice cierpliwości tak czy siak

LobeliaSakvil

Mam pewne podejrzenie. Właścicielem tych multikont jest scenarzysta filmu, który broni swojego. Jest dziwna koncepcja, ale nie taka niemożliwa.

ocenił(a) film na 8
slow_ball

Bardzo możliwa, to ja, ja jestem krzysztof węglarz, piotr czaja i j. samojłowicz w jednym - a ty nie? przecież tu tylko scenarzysta kac wawy pisze, facetowi na pewno płacą kupę kasy, myślę, ze tak z 30 koła miesięcznie to minimum, żeby pisał dobre komentarze 2 lata po premierze, przecież to oczywiste, każdy dałby kupę kasy, żeby płacić za coś takiego, pewnie tego mu zazdrościsz co? albo twojego scenariusza nikt nie chciał i zal dupsko ściska co? no taka obsesja to tylko może być jakimś urazem spowodowana. nie ma jak to praworządny forumowicz, który stoii na straży praworządności pisząc z podrobionego konta.....

nono_doktor

Pewnym usprawiedliwieniem jest to, że walczysz o swoje. Jednak zakładanie przez ciebie multikont, aby tworzyć pozory jest bez sensu. Lepiej zacząć robić coś pożytecznego.
P.S. Trochę się zestrachałeś po podrobieniu konta realowiec.

slow_ball

Ten realowiec napędził temu multikontowcu strachu

ocenił(a) film na 1
santinetto

Ogólnie film był słaby, ale żeby zaraz twierdzić, że to upadek polskiego kina to trochę przegięcie.
Bywały gorsze takie jak np : Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja albo Gulczas, a jak myślisz

ocenił(a) film na 8
kuba461

Spoko, wiadomo, ze to jakaś heca, film jest Ok a kilka osób nawiedziło

nono_doktor

Film nie jest Ok. Nie powinno być takich filmów.

santinetto

- Dno to mało powiedziane, żenada i PUSTAK totalny :)

TobiWUJO

...produkt filmopodobny

ocenił(a) film na 1
santinetto

"Kac Vegas" było czekoladą. Może nie Milką, ale dość smaczną czekoladą. "Kac Wawa 3D" to wyrób czekoladopodobny. O fabule nawet nie ma co mówić, aktorstwo też bardzo słabe. Jedynie dziadek, alfons, Zbrojewicz i recepcjonista wypadli całkiem nieźle.

ocenił(a) film na 1
Kaltinor

Dość smaczną, pod warunkiem, że ktoś lubi terravitę z kożuchem pleśni...jak nie, to raczej niestrawność pewna po obu dziełach...