Tak te z obsadą z Big-Brothera, tylko je można tłumaczyć że grali w nich amatorzy.
Również trzeba dodać że Gulczas i Yrek w porównaniu do tego gniota to arcydzieła.
Zgadza się. Jakiś nawiedzony multikontowiec zakłada kolejne konta i obraża innych bo Kac Wawa jest fajna.
Nie dlatego ja ci wyjaśnię dlaczego bo to użytkownik trollujący na forum Hobbita i wyzywający ich fanów fanatykami
chcesz się pośmiać
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Bed a+jeszcze+dokretki...+z+Azogiem,2462731
proszę bardzo multikonta syfią i nie tylko temat ma już 300 wpisów i nadal nie usunięty
czemu zadaję to pytanie od początku jak się pojawiłem
więc strakchlirmers powiedział że będzie nas tępić aż nie wprowadzi własnego porządku więc jeśli Hobbit ci się podoba to zapewne jeśli chesz tam iść na forum to ale trzymaj sie zdala od multikont straka takich jak
jackendinooo
xyzxyz24
MrBaggins
onetwo86 bo uwierz jeśli nie zgodzisz się z ich zdaniem zaczną cię wyzywać
Myślę, że Hobbit nie ma tu nic do rzeczy. Forumowicz pod różnymi multikontami wychwala Kac Wawę , aby stworzyć pozór, że jest to powszechna opinia. Realowiec dał 1-dynkę Kac Wawie, to mu podpadł. Pomimo, że sam utworzył podróbę konta realowiec to w innym wątku pisząc pod kontem nono_doktor robi wodę z mózgu realowiecowi i wskazuje na inną osobę.
Poniżej niepełna lista jego multikont:
Teleboy
nono_doktor
fast_ball
Paulino_82
Marek32
smok_jerzy
Transporter_mocy
witmannn
Duch_Michula
WK1977
Jacek_Mch
Sumienie_Filmwebu
Potorecki
Dariosos
Na_Borneo
możliwe ja i tak widzę wysyp multikont ale i tak wszystkie pójdą do bana jak kocham Boga tak będzie nie ma zmiłuj ja rozumiem życie realne bywa frustrujące ale coś takiego ??? to przechodzi ludzkie granice cierpliwości tak czy siak
Mam pewne podejrzenie. Właścicielem tych multikont jest scenarzysta filmu, który broni swojego. Jest dziwna koncepcja, ale nie taka niemożliwa.
Bardzo możliwa, to ja, ja jestem krzysztof węglarz, piotr czaja i j. samojłowicz w jednym - a ty nie? przecież tu tylko scenarzysta kac wawy pisze, facetowi na pewno płacą kupę kasy, myślę, ze tak z 30 koła miesięcznie to minimum, żeby pisał dobre komentarze 2 lata po premierze, przecież to oczywiste, każdy dałby kupę kasy, żeby płacić za coś takiego, pewnie tego mu zazdrościsz co? albo twojego scenariusza nikt nie chciał i zal dupsko ściska co? no taka obsesja to tylko może być jakimś urazem spowodowana. nie ma jak to praworządny forumowicz, który stoii na straży praworządności pisząc z podrobionego konta.....
Pewnym usprawiedliwieniem jest to, że walczysz o swoje. Jednak zakładanie przez ciebie multikont, aby tworzyć pozory jest bez sensu. Lepiej zacząć robić coś pożytecznego.
P.S. Trochę się zestrachałeś po podrobieniu konta realowiec.
Ogólnie film był słaby, ale żeby zaraz twierdzić, że to upadek polskiego kina to trochę przegięcie.
Bywały gorsze takie jak np : Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja albo Gulczas, a jak myślisz
"Kac Vegas" było czekoladą. Może nie Milką, ale dość smaczną czekoladą. "Kac Wawa 3D" to wyrób czekoladopodobny. O fabule nawet nie ma co mówić, aktorstwo też bardzo słabe. Jedynie dziadek, alfons, Zbrojewicz i recepcjonista wypadli całkiem nieźle.