3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Powiem tak: nie jestem miłośnikiem zrzynki wszystkiego od Amerykanów, ale też nie wierzyłem
trochę w te wszystkie negatywne recenzje, aż w końcu doszedłem do wniosku, że samemu
trzeba obejrzeć. Film obecnie jest za darmo w całości na YouTube.
Obejrzałem i nie ma co mówić: Film tragedia. To była czysta żenada 1) "Lokum" gdzie były
ujęcia do filmu mogę wymienić na palcach jednej ręki 2)wiele dziwnych, nieśmiesznych, ani
nawet kontrowersyjnych scen. Były one wręcz nużące niczym lekcje matematyki w mojej
szkole. 3)Film miał szokować na siłę, ale to mu nie wyszło, a do "Kac Vegas" czy "Kac Vegas
w Bangkoku" ani zapewne w przyszłości do "Kac Vegas 3" nawet nie dorasta do pięt.
4)Robienie na siłę polski na siłę jakoś niesamowicie imprezowatego i kolorowego kraju. 5)Nie
rozumiem sensu przewleczenia przez film wątki strzelania i mafia (Właściwie punkt 5 powinien
należeć do punktu 4). 6)Aktorstwo, często gorsze niż w "Trudnych Sprawach", innymi słowy
sztucznością aż biło na kilometr od tego filmu.
Szczerze to nawet nie wiem jakie plusy mogę wymienić dla tego filmu, który nie oszukujmy się
był absolutną PORAŻKĄ.
I dziwię się tym którzy dają temu czemuś 10/10 czy chociażby 6/10. I chciałbym się teraz
zwrócić do tych osób: Naprawdę sądzicie że jest to jakieś arcydzieło współczesnej
kinematografii, które powinno zostać nagrodzone oscarem godne "Dziewczyny z Tatuażem",
"Milczenia Owiec", "Titanica" albo chociażby "Mrocznego Rycerza"?...
W każdym bądź razie z mojej strony mocna jedynka. Aż się nie chce dać więcej.

ocenił(a) film na 1
Peter_Quinzel

Zgadzam się w zupełności! Naprawdę ledwo dotrwałem do końca filmu. Jednym słowem: Beznadzieja. Nie polecam i z czystym sumieniem daje ocenę 1/10.

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
Peter_Quinzel

Aż się chce dać mniej. Zgadzam się w 100%.

ocenił(a) film na 1
zuza0612

najlepiej zero