3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Taki właśnie tytuł powinien nosić film ze względu na tłumy opuszczające kino przed końcem seansu.

chaconcita

a moze lepiej Koszmar w 3D :)

ocenił(a) film na 1
chaconcita

Ratuj się kto może 3D

ocenił(a) film na 1
vince25xx

lub Trza Spier.dalać #D

ocenił(a) film na 1
chaconcita

Myślę, że u wielu ludzi oglądających ten film może wystąpić syndrom stresu pourazowego. takie rzeczy są możliwe nawet po dłuższym czasie.

ocenił(a) film na 1
Irry

mogą ujawnić się psychozy i demencja

ocenił(a) film na 1
Irry

depresja i uraz do kina

ocenił(a) film na 4
chaconcita

Ja za chyba pójdę na to aby się przekonać czy naprawdę jest tak źle jak tu piszą.

ocenił(a) film na 1
terron

jeżeli chcesz zlasować swój mózg i go wydalić

ocenił(a) film na 4
vince25xx

Do puki sam nie zobaczę to się n ie przekonam.Weekend miał być taki fatalny a myślę że na jakieś 2 3 zasługuje.

ocenił(a) film na 1
terron

góra na 2, z litości

ocenił(a) film na 4
vince25xx

Ja tam nie oczekuję cudu .Wczoraj widziałem poranek kojota. Czemu nie mogą takich teraz robić .

ocenił(a) film na 1
terron

a czemu nie mogą teraz robić Misia, Kilera, Chłopaki nie płaczą ?

ocenił(a) film na 4
vince25xx

Misa próbowali ale się nie udało na rysiu wytrwałem tylko 27 min.To tak jakby myśleli że widz zmienił się przez lata w kompletnego tłuka któremu pierdnięcie na ekranie starczy.Robią taki kicz nie wiem dla kogo .Wchodzą potem na portale o filmach zakładają pochlebne tematy a film i tak po 2 3 tygodniach będzie jedynie w pścinie dolnym a po 2 miesiącach w jakiejś szmatławej gazetce.

ocenił(a) film na 1
terron

o właśnie bym zapomniał o innym wielkim gniocie, RYŚ to też straszna pomyłka

ocenił(a) film na 1
terron

lepsze od tych filmów jest oglądanie srającego kota (bardziej zabawne, zwłaszcza gdy sra na betonie)

ocenił(a) film na 1
vince25xx

Mam na myśli: Kac Wawa, Ciacho, Weekend itp.