3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Kiedyś było 1,8 potem 2,0 potem 2,7 a teraz 3,0 więc albo to co się słyszało ktoś z fikcyjnych kont podbija lub ludzie doceniają bardziej ale raczej to pierwsze bo to bardziej prawdopodobne niż z tym że widzowie znaleźli w Kac wawie coś czego wcześniej nie dostrzegli.

ocenił(a) film na 10
sador1991

Sorry, ale z Twoją oceną się jednak do końca nie zgodzę - film przez te wszystkie lata był emitowany wielokrotnie, na wielu kanałach, ale głównie na popularnym i oglądanym Polsacie, zgadza się? Więc wg mnie ocena wzrosła do 3,7 bo ludzie co nie byli w kinie obejrzeli i docenili może nie cały film ale wiele scen i odniesień do rzeczywistości, bo jestem pewien na 120 procent że wieeeeeelu widzów przeżyło wiele podobnych "przygód", które pokazano w filmie. Jest to możliwe? Czy wg Ciebie bardziej możliwe jest to, czy to, ze przez 13 lat ktoś z fikcyjnych kont podbija ocenę tego filmu? Jeżeli uważasz że to drugie, to wytłumacz mi, wg Ciebie ktoś ma kilkanaście tysięcy kont? W jaki sposób? Ktoś mu za to płaci? Bo musiałby ciągle się tym zajmować. Kto? I po co? Jaki zysk ma z tego, że ocena wzrosła z 1,9 do 3,7? Jaka to różnica po 13 latach? Ktoś dopłaci aktorom za to? Albo twórcom? Ma to jakiś wpływ na ich życie? Jedyne co zauważyłem tutaj, to jakiegoś głąba, który jak ktoś podbije pozytywny wpis, to on od razu podbija negatywny. Podszywał się tez pod konta, które pisały tu pozytywnie, w tym pod moje, nazwał się honduras_w_kabanie, ale zgłosiłem idiotę i go zablokowali, ale pozakładał nowe kilka fejków i działa tu do dzisiaj bredząc o tysiącach fejków i jakimś mitycznym scenarzyście. I to jest dopiero dla mnie coś absurdalnego, że komuś po 13 latach zależy, żeby cały czas tu mieszać! Wytłumaczysz mi to?

ocenił(a) film na 8
Kaban_w_Hondurasie

Takich co zaglądają fajkowe konta powinno się wykastrować