3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Od paru lat na Polskim poletku filmowym dzieje się źle.Chodzi mi o aktorów.Aktorzy grają co mają do zagrania,raz lepiej raz gorzej.Ale żadne aktorstwo nie pomoże jak film jest debilny,bez pomysłu i robiony na odpie....!I teraz pojawia się pytanie czy oni grają w nich bo w Polsce nie robią tylu filmów,żeby mogli wybierać?Czy może grają w takich szmirach,bo nie chce im się poczekać na coś dobrego,a potrzebują kasy na nowy samochód?
Ja obstawiam drugie,bo czemu Więckiewicz czy Marian Dziędziel mogą grać w bardzo dobrych filmach?
Jak można po przeczytaniu scenariusza nie domyśleć się że taki film jak Kac Wawa będzie totalna szmirą i w nim zagrać?
Początkujących aktorów można zrozumieć,bo muszą się pokazać itd.Ale ci znani?Po jaką cholerę?

ocenił(a) film na 2
adamkocemba

Grają w czym można grać. To po prostu ich praca. To, że aktor gra w słabych filmach nie znaczy, że nie szanuje swojej pracy. To może co najwyżej świadczyć o tym, że nie ma lepszych propozycji. Poza tym żadna praca nie hańbi, zwłaszcza jeśli dobrze za nią płacą. Sam bym zagrał w takim filmie, jakby ktoś mi zaproponował, nawet jeśli potem miałoby po mnie jechać pół internetu. Zresztą statystyki wyraźnie pokazują, że jest trend na takie "szmirowate" filmy

użytkownik usunięty
moooras

"Poza tym żadna praca nie hańbi, zwłaszcza jeśli dobrze za nią płacą."
Zabiłbyś człowieka za milion dolarów?

"Zresztą statystyki wyraźnie pokazują, że jest trend na takie "szmirowate" filmy"
Bo społeczeństwo jest co raz głupsze.

ocenił(a) film na 2

Nie porównuj grania w filmach do morderstwa

z tym drugim się zgodzę, ale akurat podobnie jak moooras z tym morderstwem już raczej nie, chociaż..... w dzisiejszych czasach to pieniądz się liczy a nie honor, dla niektórych.

adamkocemba

Kazdy ma rachnki do zaplacenia ;)

ocenił(a) film na 1
adamkocemba

żeby mieć kasę na koks i dziwki

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Właśnie dlatego że mam elementarne poczucie humoru nie podoba mi się ten film.Może dla 15-latka,któremu wystarczy parę k... i spi.... żeby uśmiać się do łez.widzę że jesteś nowy,zalogowałeś się chyba tylko po to żeby zrobić wpis.A to kiepsko świadczy.Jakbyś nie zauważył strona filmweb służy ludziom którzy lubią "dobre" filmy.I każdy kto poleca film zrobiony dla kasy jak "Kac Wawa" albo "Sztos 2" jest tutaj delikatnie rzec biorąc mało wiarygodny.Ja w braku chęci nawet nie chcę tego filmu oceniać.Ale ty byś mógł skoro ci się podobał.

adamkocemba

podstawowe pytanie? byłeś na filmie? czy też raptem tylko zwiastun widziałeś??? jhak nie byłeś to się zamknij, znalazł się Tomasz Raczek z filmwebu cholera

LogicMan

Byłem,niestety.Nawet wytrwałem do końca żeby znaleźć jakiś plus.I nie znalazłem!Nie dość że tytuł i pomysł zerznięty z "Kac Vegas" to nic mądrego nie wymyślili.Tanie żarty,brak pomysłu i ogólnie kolejna "najlepsza komedia roku". Zrobili już kiepskie kontynuacje,teraz kiepską wersję amerykańskiego filmu.Ciekawe co następne.
A ty byłeś?Jakoś nie widzę twojej oceny tego filmu.