3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Mało tego, że kopia Kac Vegas, do tego tak zła i tragiczna że nawet nie znajduje słów by opisać wrażenia po obejrzeniu. Niektóre dialogi tak kiepskie, że czułam fizyczny ból sluchają tego ... M-A-S-A-K-R-A

ocenił(a) film na 6
celestial_fw

Ludziska przesadzacie , jestem swiezo po seansie i co i nie jest tak zle jak mi wszyscy mowili , daje 6/10 , podobny jest tylko tytul do amerykanskiego kac vegas i historia zupelnie inna , problem tego filmu polega na tym , ze wiekszosc ludzi ktora tu glosuje wogole tego filmu nie widziala bo slyszala okropne recenzje albo z gory zalozyla ze to marna podrobka kac vegas , ja tam obejrzalem i nie zaluje , usmialem sie , pozatym fajna rola Romy Gąsiorowskiej i nawet dobra piosenka dody do filmu

Michal17

no właśnie o to chodzi, że nie oglądałem tego filmu ale z czystym sumieniem muszę dać 1. Ten film MUSI być i na pewno JEST totalną porażką. Oceniam na podstawie opinii na filmwebie - tak samo dobrych jak i złych (jest ich o wiele więcej). No po tym co czytam to on MUSI być totalnym dnem! nie ma innej opcji!

użytkownik usunięty
returntocastlewolfenstei

Ten film nie jest dnem, jest bardzo zabawną i świetnie zrealizowaną komedią przy której będą dobrze bawić się ci, którzy cenią sobie dobre poczucie humoru i zabawne historie. Mam wielu znajomych, którzy są zachwyceni tym filmem (ci co są w temacie również). Ja oglądam codziennie i mimo tego, że posiadam film w wersji VOD to i tak czekam z niecierpliwością na premierę DVD !

ocenił(a) film na 1

napisz chociaz że dobrze ci zapłacili za to co wypisujesz :P

ocenił(a) film na 1
narcyz_1

10 groszy od wpisu, na chleb i cebulę

celestial_fw

Całkowicie się z Tobą zgadzam, celestial! Z trudem obejrzałem go do końca. Zdecydowanie wolę starsze produkcje (np. Barei), które można oglądać po kilka, a nawet kilkanaście razy i za każdym razem bawią tak samo. Ale cóż, pokolenie świetnych aktorów odchodzi, a obecne pokolenie aktorów to rozpita i naćpana miernota, a są bardziej celebrytami niż aktorami, więc i filmy mamy na tym poziomie :(

singiel72

to nie wina aktorów, tylko braku pomysłu na film