3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

bardzo fajna, lekka komedia idealna na pochmurny dzień, żeby się pośmiac i wyluzować po
ciężkim dniu. ludzie którzy to źle oceniają to po prostu hejterzy, albo ludzie z kijem w gardle.

jablkowy1988

jablkowy1988 na temat filmu "Zielona Mila" napisał:
"fantastyka od idiotów dla idiotów."

tak więc idiotyczność jego wypowiedzi nie powinna nikogo dziwić

ocenił(a) film na 9
nemo989

nie rozumiem o co Ci chodzi. odwołaj się do mojej wypowiedzi na tym forum, bo twój komentarz jest zbędny

jablkowy1988

Mój komentarz na temat Twojej wypowiedzi związany z filmem "Zielona Mila":

jablkowy1988 na temat filmu "Zielona Mila" napisał:
"fantastyka od idiotów dla idiotów."

jest jak najbardziej na miejscu, ponieważ dzięki temu nikt nie już ma wątpliwości ,że jesteś tym, czym innych nazywasz.

ocenił(a) film na 9
nemo989

bo co? bo oceniłem źle film, który Ci się podobał? żałosne zachowanie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo989

nemo989 daję Ci " Łapkę". :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
jablkowy1988

W tej "komedii" nie było nic śmiesznego. Współczuję takiego braku gustu.

użytkownik usunięty
Hadley

Było kilka śmiesznych scen. Na przykład wejścia Miśka Koterskiego są tak śmieszne, ze powalają na kolana ze śmiechu. Za każdym razem jak to widzę, to mało się nie udusze ze śmiechu. Film jako całość faktycznie rewelacyjny nie jest tak 4,5 / 10 dałem ósemke bo denerwuje mnie taka zaniżona ocena na filmwebie

ocenił(a) film na 1

współczuję poczucia humoru, serio. ale to już nie chodzi nawet o denne gagi w tej produkcji, ale choćby o samą realizację czy 'pomysł' na scenariusz. polskie kino jest w dołku już od paru ładnych lat, ale kac wawa stawiam niemal na równi z yrkiem: kosmiczną nominacją czy gulczasem. tak czy siak, na niechlubnym podium.

użytkownik usunięty
mikhael91

YYrek faktycznie nie był zbyt fajny, ale Gulczas to dla mnie majsterszytyk leżałem cały film ze śmiechu . Czasami mam wrażenie, że ludzie nie potrafią się z niczego śmiać. Uważam , że właśnie taki prosty i jak to niektórzy nazywają kloaczny humor to jest to co może być najlepszego w komedii

ocenił(a) film na 1

no oczywiście, to zależy jakie kryterium się przyjmie. tyle że omawiana kac wawa jest po prostu tragicznie zrealizowana, rowniez z punktu gry aktorskiej. tej plamy nie zamazałby nawet humor wysokich lotów :P

ocenił(a) film na 2
mikhael91

Film nie taki zły było parę śmiesznych scen średnia na filmwebie 1.9 to zdecydowanie przesada

ocenił(a) film na 1
lukasz121246

1.9 to zdecydowana przesada - powinno być mniej.

mikhael91

Weź nawet z nim nie dyskutuj, gościu daje 1/10, 12 gniewnym ludziom oraz "Lotowi nad Kukułczym Gniazdem" a daje 10/10. Zwykły cep który nie umie myśleć dobrze bawił się przy tej komedii ponieważ to szczyt jego intelektualnych możliwości :) Przyszłość narodu Twoja mać....

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 6
jablkowy1988

doskonałe podsumowanie, ta nagonka to jakiś spisek.

ocenił(a) film na 8
nillvo

i ciągle trwa - dziś są tu od rana

jablkowy1988

Zgadza się