3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

przyjemny film, nie rozumiem tej nagonki hejterów. Zgraja internetowych trooli niestety/.....

ocenił(a) film na 1
gejzermocy

Nie jestem internetowym trollem ale ten film to totalne nieporozumienie!Sam jestem zdania że większość osób nawet go nie obejrzała i zjechała z błotem, ja się pokusiłem aby go zobaczyć bo co to za ocenianie bez oglądania......dałem jeden, ten film na więcej po prostu nie zasługuje.Nie mam też zamiaru wypisywać że to film dla bezmózgów i dresów ale jeżeli poziom polskich komedii będzie dalej taki to w kinach na seans zamiast popcornu i coli ludzie niech zabierają miski do rzygania.Pozdro

Shade83

Ale nawet jak sie nie lubi tegp humoru to dawanie 1/10 jest przesadą. Przecież są duzo gorsze filmy np Birdemic....

ocenił(a) film na 1
gejzermocy

W moim guście on zasługuje na jeden, filmu który podaleś nie widziałem ale mozliwe że otrzymał by ta samą notę.

ocenił(a) film na 10
Shade83

Trzeba być naprawdę pozbawionym poczucia humoru i pełnym jakiejś złej woli, żeby temu filmowi 1 postawić! Jak oglądałam takie ciacho, to już sama fryzura Żaka mnie drażniła, o postaci granej przez Małacha nie wspominając, a tu przecież taka Bohosiewicz czy Zbrojewicz byli świetni, a niektóre sceny bardzo zabawne. Wiele osób które obejrzały film po czasie, zdało sobie sprawę, że pewne lobby na siłę wmawiało im, co jest dobre a co nie, a to nie jest w porządku! Na 10 film też nie zasługuje, ale za same choćby niektóre kreacje aktorskie można spokojnie dać 6 czy 7. nawet Szyc bardziej pasuje i lepiej zagrał tutaj, niż kiedy gra jakiegoś "bohatera narodowego"

ocenił(a) film na 10
gejzermocy

GejzerMocy masz rację, nie dajmy sobie wmówić, co nam ma się podobać, a co nie!

ocenił(a) film na 1
iwona_filmer

A czy ja w mojej wypowiedzi wmawiam komukolwiek co ma się mu podobać?Dla mnie ten film to żal na maksa i tyle, szkoda tylu aktorów którzy sami się wstydzili potem występu w tym gniocie i będą się już wstydzić do końca życia.Tobie sie podobał i spoko, nie mieszam cię z błotem, rożnice w poczuciu humoru a jezeli uważasz że ten film zasługuje na 6 bądź 7 to nie ma się o co kłócić , masz do tego prawo.

ocenił(a) film na 10
Shade83

Aktorzy zagrali bardzo dobrze, kto wg ciebie zagrał źle? czy Gąsiorowska czy Bohosiewicz zagrały słabo? czego mają się wstydzić? Było w tym filmie sporo fajnych, zabawnych scen. Widzę, ze kolejny z obsesją na Kac wawę i tyle

ocenił(a) film na 1
iwona_filmer

Obsesję?To już swojej opinii nie można wyrazić bo od razu zostanie się posądzonym o obsesję?Zapytaj się ich czego się mają wstydzić skoro kilku z nich w oficjalnych wywiadach żałuje że wystąpiło w tym czymś , ja tylko stwierdziłem fakt.A co do pań które nadmieniłaś jako że tak genialnie zagrały jakość ich aktorstwa w tym filmie jest po prostu żadna, Bohosiewicz owszem dobrze zagrała ale w wojnie polski ruskiej bądź rezerwacie tutaj to jest słabizna jak i cały ten film.Ale jak napisałem podoba się to się podoba nic mi do tego, prawo do własnej opinii mam i je wyraziłem.

ocenił(a) film na 9
Shade83

A kto wg ciebie w kac wawie zagrał źle? Laska ma rację - obsesja! Bo ci co tak najbardziej jadą na ten film, jak się ich zapyta który aktor źle zagrał, albo czy ta czy tamta scena była zła, to przyznają, że no w sumie nie... wiec co? taki zły jak tyle w nim fajnych rzeczy? nie jest to porywające arcydzieło, tylko lekki, wesoły film, a rzucanie się na niego jakby był jakimś straszliwym i obrazoburczym jest właśnie obsesją

ocenił(a) film na 10
Shade83

Czepiasz się koleś filmu którego pewnie albo nie widziałeś albo nie zrozumiałeś i tyle

ocenił(a) film na 10
iwona_filmer

Obsesję, bo wypowiedzi twoje i innych tzw krytyków są obsesyjne. Zrobiło się koło tego filmu takie larum, jakby nam koniec świata groził po obejrzeniu. Normalny, przyzwoicie zagrany film, jednym się podoba, innym nie, ale żeby taką nagonkę na niego zrobić to albo trzeba mieć nie po kolei w głowie. Rozumiem, że jakieś Pokłosie, które pokazuje Polaków w nieciekawym świetle zamazując historię może wzbudzić nienawiść, ale kac wawa?

ocenił(a) film na 10
iwona_filmer

fajny film!!!

ocenił(a) film na 10
gejzermocy

Kac Wawa jest ok! Niestety jest w Polsce cała masa malkontentów, którzy będą kac Wawe krytykować dla samego krytykowania. Film jest całkiem wesoły, przecież to jest film na wyluzowanie, a nie na jakieś analizy psychologiczne

Spoko_loko

Jasne. Trzeba zaspakajać również te najniższe gusta. Człowiek z marnym gustem to też człowiek i powinien przy jakiejś chale wyluzować.

ocenił(a) film na 10
bighamer

i pewnie się kolega przy jakichś chałach relaksuje? Może American Pie? Bo ja zrelaksowałem się akurat przy Kac Wawie, bardzo prawdziwy film, szkoda, ze całość nie powala, ale poszczególne sceny super, tylko trzeba mieć trochę lat albo imprezowego doświadczenia , żeby je zrozumieć, aczkolwiek wystarczy też być odrobinę bystrym, żeby załapać widoczną od razu satyrę.

Koper_Zielona

Bystrość akurat przeszkadza w oglądaniu tego filmu. Trzeba wyłączyć umysl, aby nie czuć przykrego poczucia zażenowania.
No , ale po wyłączeniu umysłu możemy zacząć się wyluzowywać.

ocenił(a) film na 8
bighamer

tak, typowa tanią złośliwością, nie robiącą na nikim wrażenia wypowiedź krytykanta kac wawy, - luzuj chłopie swój umysł, luzuj, bo żal bierze. Koper napisał szczerze, obiektywnie, bo rzeczywiście, całość filmu nie jest spójna, ale wiele scen świetnych i prawdziwie oddających charakter tego, o czym mówią, a ty i tobie podobni tak jak raczek - żadnych konkretów, zadnego ustosunkowania się do wypowiedzi tylko jakieś mizerne i pozbawione polotu tanie uszczypliwości. Że też za ocenianie tego filmu biorą się akurat ludzie kompletnie do tego nieuprawnieni - geje i gimbusowcy, którzy może o 1 kawalerskim gdzieś słyszeli ale na pewno nie byli!

alert_fur_Cobra

Od razu widać, że jesteś wyluzowany. Normalna większość zrozumie o co mi chodzi, tylko ta mniejszość z wyłączonym umysłem zachwalająca film "Kac Wawa" nie połapie się.

ocenił(a) film na 7
bighamer

Mnie się wydaje, ze na odwrót. Przyczepiłeś się do tego filmu jak rzep do psiego ogona, chyba jakaś laska potraktowała cię jak sponsora, napaliłeś się, a potem nagle cię olała, tak jak na filmie laski zrobiły Milowicza i Pawlickiego. Mam, wrażenie, ze wielu dlatego tak ten film krytykuje, bo dotknął ich osobiście i zdali sobie sprawę, jakimi są łosiami

Super_Monisia

Słusznie piszesz, że ci się wydaje.
Mylnie oceniłeś, że miałem takie same przeżycia jak ty. Jak ktoś prowadzi takie marne życie , to mu się potem marne filmy podobają.

ocenił(a) film na 10
bighamer

Oj, wyłażą kompleksy! marne życie, marne kino... wszyscy są wg ciebie tacy "marni" a może właśnie z tobą tak średniawo co? w kac wawie chłopcy z kasą, burdele, dyskoteki, chciałoby się tak, a nie można co? to potem frustracje...

ocenił(a) film na 8
bighamer

Do dziewczyny pisałeś, która zapewne atmosferę panieńskiego bardzo dobrze kojarzy, a wyskakiwanie z "marnym życiem"... facet żenada! Wiesz jaka jest różnica między zwolennikami a wrogami tego filmu? Ci pierwsi starają się tłumaczyć, a ci drudzy potrafią tylko obrażać, poczytaj sobie własne i inne dyskusje - żółć, złośliwości, a to tylko film...

ocenił(a) film na 9
bighamer

Kolega wyłączył umysł, a potem się dziwi, że filmu nie zrozumiał. włącz jak coś tam masz to może w końcu zajarzysz!

ocenił(a) film na 8
bighamer

kolejny baran, daj sobie spokój z komentarzami, chyba, ze oprócz tanich banałów zaczniesz argumentami odpowiadać

ocenił(a) film na 8
bighamer

założyłeś konto jakoś dziwnie zaraz po wejściu Kac Wawy do kin, ocen własnych się wstydzisz więc nie ściemniaj tu gamoniu, że taki jesteś filmem zdegustowany, bo albo masz jakiś osobisty uraz do kogoś z ekipy która ten film robiła albo sam jesteś jakimś kryptogejem, któremu się kilka scen nie spodobało

użytkownik usunięty
bighamer

znalazł się guru gustów, pan GG

użytkownik usunięty

:)

ocenił(a) film na 10
Spoko_loko

Ale to ty wiesz, ja wiem ale zawsze są tacy, co to nic nie wiedzą, ale najwięcej wrzeszczą,

ocenił(a) film na 10
Spoko_loko

Popieram!

ocenił(a) film na 8
gejzermocy

Dobrze piszesz, tyle gówien widziałem i nikt się nie czepiał, wiadomo, ze ta nagonka przypadkowa nie była, ale ci co dają jedynki to nawet nie zrozumieli o co w tym filmie chodzi, najczęściej zresztą tylko zwiastuny widzieli! To nie są ludzie do dyskusji, zero argumentów, tylko żałosne złośliwości

użytkownik usunięty
alert_fur_Cobra

Często też podają argumenty, niczym jacyś wielcy krytycy filmowi. Piszą o grze aktorskiej, fabule tak jakby od prostej komedii oczekiwali oskarowej produkcji. Czepiają się naszych aktorów tak jakby w Kac Vegas czy innych amerykańskich produkcjach aktorzy zagrali super .

ocenił(a) film na 7

Dziś 5 kont założyłem w ciągu dnia, żeby sprawdzić pewną sprawę (tony_new, next_tom tompress, Press_tom, tonybest2 ) i żeby móc reagować na wpisy głupola, który pod pięcioma nickami podbija negatywne wpisy! Tenże nemo989, swjak, kles80, eddyeddyeddy, lasyk (i być może jeszcze z 5 innych) był tu i wpisywał negatywne wpisy o 12 w południe, był o 16, 19, 21 i nawet o 1 w nocy! k... poświęcę się, nie śpię, przetrzymam gamonia, zobaczę o której jeszcze napisze - wyobrażasz sobie? Gość siedzi tu ponad 13 godzin (pewnie nie tylko dziś) i cały czas przy kac wawie! to jakaś choroba!

ocenił(a) film na 10
gejzermocy

Dokładnie! Całkiem jajcarski, lekki film!

ocenił(a) film na 1
piecyk32

Ten film to gówno i nic więcej nie trzeba mówić ani tym bardziej pisać , argumenty pokroju nie widziałeś tego filmu są śmieszne bo obejrzałem to gówno i wyrażam swoją subiektywna ocenę, przepraszam ale gówno nie bedzie diamentem.Nigdy.

ocenił(a) film na 8
Shade83

ja tu przeczytałem cała masę wypowiedzi, które miały całą masę argumentów, do których nikt się jakoś nie odniósł, a to że oceniali ci, co nie widzieli to już inna para kaloszy.

ocenił(a) film na 10
gejzermocy

no mają problemy sami z sobą to potem ta żółć im tu wyłazi, a /Kac Wawa spoko filmik. zgadzam się z twoją oceną * 8 pasażera", klasyka gatunku!