to, że polskie kino jest mega slabe to wiadomo ale ten film to porażka. szyc jak zwykle
słabo
Jakiś "forumowicz" zakłada kolejne konta (next_Tom / New_Tom / Tonybest / Tonybest2 /Tom_press itd.) i sztucznie winduje nieliczne pozytywne opinie jednocześnie pisze komentarze na temat innych forumowiczów w obraźliwy sposób.
oczywiście że zakładam, nawet do redakcji filmwebu o tym napisałem, bo tu jest krótki limit wiadomości - program przygotowujemy o tym jak można manipulować opinią publiczną i najlepszym tego ,przykładzie czyli:"obiektywnej krytyce kac wawy", mamy zrzuty z ekranu, godziny - dziś już od 13 godzin hejtujesz, (zresztą nie tylko dziś) mam nadzieję, ze o 6 rano też będziesz? No i mam nadzieję, że do kamery parę słów powiesz i nie będziesz aż takim śmierdzącym tchórzem i frajerem, żeby się wstydzić publicznie własnego zdania? ip dobra rzecz... do zobaczenia!
Nie mydl oczu, że musiałeś założyć nowe konto ze względu na limity, bo nie wykorzystałeś limitów na pozostałych multikontach jakie masz założone. Nazywasz obraźliwie innych tchórzem, to sam przyznaj się do windowania w górę kilku pozytywnych wypowiedzi dla manipulowania opinią publiczną. Boli cię teraz to, że nie dajesz teraz rady oszukiwać jak dotychszas.
Dziś w nocy znowu wywindował w górę (wykorzystuje różne multikonta) kilka nielicznych tutaj pozytywnych wypowiedzi. Jednocześnie oskarźa w niestosowny sposób innych forumowiczów. Proponuję nie dopuszczać do tego typu procederu.
Oto lista jego multikont:
Jaro_Nl
Tonybest
iwona_filmer
makarow
Don_Marcello
Spoko_loko
al ert_fur_Cobra
KillOff
Michu_torpeda
kilogramowy
oktagon32
Super_Monisia
CzystHarry
Miss_kiss
tonybest2
New_Tom
next_Tom
Gońsie lamusie z tego forum i skończ hejtować siedzisz prawie całą dobe na forum KAc Wawy i cały czas wypisujesz negatywne komentarze i to też z niejednego konta więć skończ już w końcu te swoje żałosne wypociny