Moji drodzy film webcy a może za 20 lat okaże się że to jest kultowy film?Będziemy mówić tak synu tak wnuczku znam go oglądałem go gdy byłem w twoim wieku:-)ale wtedy był zakaz oglądaliśmy go z mamą pod kołdrą przy zagaszonym świetle.
I tak właśnie będzie. Ten film już dla mnie jest kultowy a z pewnością stanie się dla pewnego grona odbiorców już niedługo lub za kilka/kilkanaście lat.
W twoim matrixsie to i owszem, ale to rzeczywistość a nie matrix trollu malutki.
jaka jest podstawa sukcesu amerykańskich biznesmanów?wystarczy gówno ładnie zapakować i się sprzeda wyśmienicie, opakowanie film ma dobre (aktorzy)
Ci co mają wyprane mózgi owszem. Ale ludzie powtarzam ludzie nie kretyni i tak wyczują swąd.
A po za tym amerykanie to w większości są debilami i każdy kit im wciśniesz a oni w to uwierzą, a Polacy nie są takimi tępymi hamburgero-żercami jak oni.
uniwersytet warszawski jest na 386 miejsccu na świecie, (bodajrze) a w pierwszej 50 tce jest 42 uczelni amerykańskich
Chłopie durny, ale co ma opakowanie (czyli obsada filmu) do jego jakości? Film jest nudny, mało śmieszny... no chyba że ktoś ma płytkie poczucie humoru... Mnie wiele śmieszy nawet i durnoty... ale ten film jest żałosny a nie śmieszny...
Niby jak to wykryłeś , że to ta sama osoba ?? trrroljack jest na filmwerbie od 2008 roku
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Człowieku... 10 dla tego filmu??? Że niby to arcydzieło?? To bodajże najgorsza polska komedia ją widziałem... już dno (wg mnie testosteron i lejdis) jest lepsze od tego czegoś... To coś klasyką nigdy nie będzie jak klasyką jest "Miś" "Rozmowy kontrolowane" "Rejs" "Seksmisja" czy "King sajz" Za parę lat klasyką może stać się "Killer" czy "Chłopaki nie płaczą" ale na pewno nie ten marny film...