przyda sie zmiana tematu , kto robił ten plakat z ciekawosci ,( pewnie wielbiciele wiedza i tak
doceniaja ze beda znali , w koncu o arcydziele wie sie duzo , oglada sie arcydzieło wiele
razy i zna wiele szczególów....
Wiesz co mi to przypomina? Plakat z Sin City. Poważnie. Zrzynają z czego się da. Kto to robił? Nie mam w tym żadnego interesu, żeby to wiedzieć. Nie obchodzi mnie to. Ludzie, co się stało z Szycem, a pamiętam go z "Oficera".
do aktorów nie mam zazalenia , chca zarobic tez ludzie , gojez ci którzy wpadli na pomysł zeby cos takiego zrobic, zainwestowac a potem chca na tym zarobic
Ale wiesz, aktorzy owszem, ok. Ale sami wiedzą, w czym występują. Przecież są świadomymi ludźmi, wiedzą co robią, a skoro podjeli się świadomo gry w takim filmie, to są świadomi tego, że ten film psuje im reputację. A plakat? Nie jest zły, tylko Karolak z palcem w nosie denerwuje. Może się czepiam. Może gdyby ten palec w nosie miał swoje wytłumaczenie, tzn nie wiem, że w tym filmie koleś dłubał w nosie, i było to charatkerystyczną jego cechą. Po za tym chyba jesteś dziewczyną, więc Szyc z nagi torsem Ciebie nie odżuca, ale mnie nie zachęca do obejżenia filmu jego cwaniaczka minka i owłosiony tors.
odrzuca mnie raczej strona wizualna która przypomina mi troche ..300. i sczególnie zniekształcania w rysunku...zdecydowanie tej prostytutki za szycem, wyglada to karykaturalnie , karolak z palcem.....
eee