3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

film ma gorszą ocenę niz niekwestionwany lider na najgorszą komedię - "wyjazd integracyjn" a tu trudno porównywać, albo nawet głupio przegadanym i śmiesznym przez pół godziny "baby są jakieś inne"

ocenił(a) film na 8
robiko2008

Dokładnie!!!! Bab nie mogłem przełknąć.... a Kac wawa poza tym świetnie oddaje rzeczywistość - jak usłyszałem w wiadomościach, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza z Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i jest afera

ocenił(a) film na 8
robiko2008

ale, że napisałeś logicznie i obiektywnie, to żaden z tych pseudokrytyków Ci nie odpowie, bo argumentów nie mają

ocenił(a) film na 8
Michul36

a cała ta fala bluzgów na forum Kac Wawy podbijana jest przez jednego osobnika, który działa tu pod nickami nemo-nijak-popup-cilling-koles-skarbekzgor-trollbest i kilkoma innymi jeszcze podbijając tylko negatywne wpisy, dlatego nigdy nie odpowie na Twój, bo jest zbyt obiektywny - ten gość zachowuje się jak wirus, nie wiem jak można zwariować na punkcie filmu, ale on na pewno amby dostał

Michul36

Zgadza się

ocenił(a) film na 8
Michul36

właśnie

Jacek_Mch

Zgadzam się

ocenił(a) film na 8
robiko2008

I takich było kilka tysięcy... taka akcja facebookowa. żenada

Jacek_Mch

Prawda