3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

samo zło!

ocenił(a) film na 1

zal mi borysa i soni bo chyba nie widzieli postprodukcji,a ku++a bardzo ich lubnie jak zawsze dobrze grali! senariusz zenada, montaz dno, rezyseria dramat, jak ktos mogl pozwolic temu wyjsc na swiatlo dzienne, siedzialem cale 20 minut bo nei nie wierze ze taki gniot i po 30 minutach nic wiecej, 40, 50 , 60, no nic zabawnego,ani to ganksterka ani komedia ani dramat, no nic, i czekam czekam do konca a to tak dlugo, no koszmar, horror chyba! mysle ze kilka osob powinno sobie podziekowac juz za takie cos na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ocenił(a) film na 1
wodz007

a i btw do tych co twierdza ze zla ocena, ja mowie nie powinno byc 1, szkoda ze 0 nie mozna dac! bo to na prawde zal na skale swiatowa, polska kinematografia i tak jest mega marna, milion razy gorzej niz nasi sportowcy, ale bylo pare filmow ktore waza, 8, 7 i cenmy to takie, no poprostu zal tego, wiecej efektow niz fabuly, no i ku99a tak mi zal tych dobnrych aktorow bo sie pie)))dola jak Kot'y, nie da sie tego ogladac, przysiegam, nie chce ogladac konca, bop wciaz czekam i czekam a tu nic smiesznego, ani akcji, ani no nic, saaaaaaaaaaaaaamo zło! przepraszam za moja zlosc ale godziny mi nikt nie zwroci! nawet tej ktorej i tak przespac nie moglem! moglem wlaczy cos innego! jakies cos z indii! bolywood! milion razy lepsze cos! lowmon usa, kanada cokolwiek lepsze od tegho

ocenił(a) film na 1
wodz007

dokonczylem i "aleto jest zalosne" 10 x cislo misie na usta! zasluzone 1, za fabula, motaz, rezyserie, zjecia, jedyne co dalo to +1 to gra aktorska i to ze pilem razem z nimi

użytkownik usunięty
wodz007

Ach ! Jak może Ci się nie podobać ten znakomity film ? Chyba nie masz poczucia humoru i nie znasz się na dobrych filmach a Kac Wawa takim właśnie dobrym filmem jest, mało tego - to najlepsza polska komedia ostatnich lat xD

ocenił(a) film na 1

racja;) moj blad

ocenił(a) film na 1
wodz007

male zalamanie mialem jak sie za to wzialem;p wstyd mi za siebie;p

usunął wstydząc się tego co napisał swoje konto

wodz007

raczej borys i sonia nie widzieli scenariusz