3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79532
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

jasne kilka razy się zaśmiałem, ale tak totalnie zwalonego filmu nie widziałem chyba nigdy! Obejrzałem go tylko z ciekawości czy rzeczywiście jest aż takie żenua!!! I Co? To jest absolutny shit.

użytkownik usunięty
pawelex

Totalny shiit to jest wtedy jak na komedii ani razu się nie zaśmiejesz a skoro piszesz, ze pare razy się zaśmiałeś to ocena powinna być minimum 5, nie rozumiem cię

ocenił(a) film na 1

Ano dlatego, że rozbawiła mnie głupota niektórych momentów, a film jako taki nie ma nic! Ani ładu, ani składu, ani sensu! On po prostu męczy jak się go ogląda! Skoro ocena 1 to nieporozumienie to właśnie tak ten film odbieram! Hitchkok powiedział kiedyś że w każdym filmie znajdzie się 15 minut dla których warto go obejrzeć i ja też tej wersji się trzymam, co nie wyklucza, że za całokształt jest taka a nie inna ocena!

użytkownik usunięty
pawelex

Nigdy nie zrozumiem jak można dać jedynke jeżeli chociaż pare razy się zaśmiejesz na komedii to choćby nie wiem jak była głupia, ocena nie może być niższa niż 5 , no po prostu nie może !!!

ocenił(a) film na 1

Wg ocen filmwebu 5 to ok, a dla mnie ten film nie był ok! Czasami jak polscy piłkarze dostają w dupę to z ich "kalekich" zagrywek też się śmieję, ale ogólna ocena gry wysoka być nie może!! To samo w tym przypadku! Pewnie są głupie komedie, ale z pewną wizją i fantazją! Takie filmy też są potrzebne bo nie zawsze człowiek chce oglądać coś ambitnego. Niskie oceny ma np. Gwiazdor z powołania Bucky Larsson a ja trafiłem w taki moment , że płakałem ze śmiechu na tym filmie i oceniam go wysoko! Nie wiem kiedy i w jakim momencie mógłbym ocenić Kac Wawę na np 5! Wyjazd integracyjny też jest dla mnie tatalną porażką

Przy uśmiechu wynikającym z żenady z tego na co się patrzy, podwyższenie oceny nie przysługuje

nemo989

podwyższenie oceny nie przysługuje też przy braku szacunku dla widza

użytkownik usunięty
pawelex

Absolutny shit to jesteś ty, chłopcze ze stumilowego lasu.

ocenił(a) film na 1

A nie bo ty jesteś shitem, i to ze ścieku kanalizacyjnego burdelu. XD

użytkownik usunięty
tom126pe

Nieźle się odgryzasz potworze. Chyba z ciebie mam największą polewke :D

Polewkę mamy raczej z propagatora multikontowego tej szmitry

ocenił(a) film na 1

Hahaha brawo jak chcesz polecę Ci kilka filmów! Jaki naród takie rządy! Szanuje twój gust, ale twój komentarz oznacza, że musisz szukać "partnerów" do dyskusji gdzie indziej! Trzymaj się hahahah

ocenił(a) film na 1
pawelex

Bez kitu! Już chyba Gulczas i Yyyyrek były lepsze. Jeżeli można użyć słowa lepsze! Po prostu nie idzie, no nie idzie tego oglądać! Dno i 100 m mułu. To tyle

pawelex

Widziałem, ale nie pamiętam nic co mogłoby śmieszyć kogoś na poziomie