3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa
użytkownik usunięty
kevin_moore

Ja również obejrzałem i jestem zachwycony ale widzę nikt tu prawie nie posiada dobrego gustu.
Ode mnie 10/10 !

Nie jest pan obiektywny Panie Piotrze

kevin_moore

Ja obejrzałem i będę tego żałował do końca życia.

0/10

marcin261287

Widać masz duże wymagania jeżeli chodzi o komedię.Mi wystarczą ze 3-4 śmieszne sceny i wystawiam minimum 5.

Andrzejek324

Dla mnie jedyna śmieszna rzecz to powstanie tego filmu. Niestety nie podniesie to oceny.

marcin261287

A wejścia Miśka Koterskiego?A jak Karolak udawał Włocha?Latanie do kibla ze sraczką Milowicza?Scena z policjantami?Podrywanie panny na psią karmę?Końcowa scena jak Szyc każe robić lache tym alfonsom?Według ciebie te sceny nie były śmieszne?Bo ja na nich się śmiałem mocno i jakoś ciężko mi uwierzyć,że kogoś nie śmieszyły.

Andrzejek324

Prymitywny humor i jeszcze gorsze wykonanie.

marcin261287

Jako całość film jest średniawy.Niektórym jednak prymitywny humor nie przeszkadza.Na przykład w Stanach takich komedii jak Kac Wawa kręci się w ciągu roku kilkanaście i jakoś u nich nikt ich tak nie beszta z błotem.

Andrzejek324

Ja oceniam wykonanie, nie przynależność gatunkową. Nawet głupawa komedia może być dobra, jeśli ma dobrze rozpisane dialogi i aktorzy dobrze zagrają. .

marcin261287

Kilka dialogów z Kac Wawy było dobrych,aktorzy też tak tragicznie nie zagrali a Szyc przecież zagrał dobrze.

Andrzejek324

Szyc zagrał siebie, czyli pijanego chama. Nie wiem, czy należy mu z tego tytułu gratulować.

marcin261287

Nie,nie zagrał siebie,zagrał taką postać jaka była napisana w scenariuszu.

Andrzejek324

Zmienili mu tylko imię i życiorys. Poza tym wykapany Borys ;)

marcin261287

Widocznie dla ciebie tak jest ja mam zupełnie odmienne zdanie i się z twoim nie zgadzam.

Andrzejek324

Zamiłowanie Szyca do picia alkoholu i niezbyt eleganckiego zachowania w czasie libacji jest powszechnie znane, więc nie wiem o co się tutaj spierasz.

marcin261287

Nie należy wierzyć w to co piszą jakieś szmatławskie gazety.

Andrzejek324

Wszystkie nie mogą mijać się z prawdą. Poza tym zdjęcia nie kłamią.

marcin261287

Jak ktoś umie dobrze używać photoshopa to spreparować można wszystko a te gazety są wszystkie siebie warte.Ja tam nie wierzę w to co o nim piszą.

Andrzejek324

Wypierasz niewygodne fakty zwyczajnie.

marcin261287

Po prostu nie wierzę gazetom typu Fakt,Super express czy jakieś Życie na gorąco.99 % co tam piszą to fakty wyssane z palca.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

" . . . fakty wyssane z palca . . . "
- gud dżob Endrju!

ZSGifMan

No taka jest prawda.To są szmatławce a nie gazety i z prawdą nie mają nic wspólnego.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Z tym się akurat w całej rozciągłości zgadzam.

kevin_moore

nadal słuszna ocena