Ja również obejrzałem i jestem zachwycony ale widzę nikt tu prawie nie posiada dobrego gustu.
Ode mnie 10/10 !
Widać masz duże wymagania jeżeli chodzi o komedię.Mi wystarczą ze 3-4 śmieszne sceny i wystawiam minimum 5.
A wejścia Miśka Koterskiego?A jak Karolak udawał Włocha?Latanie do kibla ze sraczką Milowicza?Scena z policjantami?Podrywanie panny na psią karmę?Końcowa scena jak Szyc każe robić lache tym alfonsom?Według ciebie te sceny nie były śmieszne?Bo ja na nich się śmiałem mocno i jakoś ciężko mi uwierzyć,że kogoś nie śmieszyły.
Jako całość film jest średniawy.Niektórym jednak prymitywny humor nie przeszkadza.Na przykład w Stanach takich komedii jak Kac Wawa kręci się w ciągu roku kilkanaście i jakoś u nich nikt ich tak nie beszta z błotem.
Ja oceniam wykonanie, nie przynależność gatunkową. Nawet głupawa komedia może być dobra, jeśli ma dobrze rozpisane dialogi i aktorzy dobrze zagrają. .
Kilka dialogów z Kac Wawy było dobrych,aktorzy też tak tragicznie nie zagrali a Szyc przecież zagrał dobrze.
Zamiłowanie Szyca do picia alkoholu i niezbyt eleganckiego zachowania w czasie libacji jest powszechnie znane, więc nie wiem o co się tutaj spierasz.
Jak ktoś umie dobrze używać photoshopa to spreparować można wszystko a te gazety są wszystkie siebie warte.Ja tam nie wierzę w to co o nim piszą.
Po prostu nie wierzę gazetom typu Fakt,Super express czy jakieś Życie na gorąco.99 % co tam piszą to fakty wyssane z palca.