Co jeździsz po moich ocenach? Zadałam pytanie i nie wyjeżdżaj z barwami szczęścia ; / (nie mam zamiaru się tłumaczyć)
Ale tak na serio, to za co, bo mnie też to ciekawi... kurde dałem Bitwie Warszawskiej 10, zaraz mi się dostanie.
Za to za jest marna podróbą Hangover a po trailerze można wywnioskować że to będzie ch*j a nie komedia i na jaką kur*ę jeszcze to 3D to gówno nawet na 1 nie zasługuje.Polskie komedie skończyły się na Testosteronie bo później to same badziewia
wychodziły
10/10 dałem bo kolega powiedział że to bardzo dobry film więc się nie zawachałem kilka dni temu kupiłem na dvd i kur*ą żałuję tych 50 zł
Pewnie glównie dlatego bo to w pewnym sensie kopia, a poza tym zapewne kolejny polski komediowy gniot. Aczkolwiek ja nie oceniam dopóki nie zobacze, ale nie spodziewam się raczej zadowolenia po seansie. Zoabczymy
Za jedno i drugie. Zamiast zacząć kręcić dobre kino, wzorując się na dobrych filmach, wolimy tworzyć gnioty zerżnięte z Hangover, czy American Pie, albo innego badziewia. A tego filmu nie lubię także za beznadziejną obsadę promowaną do urzygu. Gdzie nie spojrzeć Karolak, albo Szyc, niedługo strach będzie otworzyć lodówkę, albo podnieść klapę sedesową.
Nie lubię, nie pójdę, nie obejrzę.