PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6664}

Kaczor Howard

Howard the Duck
1986
5,6 9,3 tys. ocen
5,6 10 1 9252
4,0 13 krytyków
Kaczor Howard
powrót do forum filmu Kaczor Howard

Ha!

ocenił(a) film na 7

Kiedys ten film lecial w tak samo czesto jak Kevin sam w domu, Szczegolnie na RTL7 pozniej gdy nastała era TVN7 pokazywany byl rzadziej. Bardzo milo wspominam.

ocenił(a) film na 1
_SaTaN_

Ja wspominam ten film jako koszmar mojego dzieciństwa, jeśli chcesz przestraszyć jakieś dziecko, włącz mu ten film.

Kadex

Zgadzam się z Tobą :D przez ten film w dzieciństwie musiałem spać twarzą do okna xD (w razie gdyby ten zmutowany doktor wbił mi na chatę) xD

Muszę znowu obejrzeć :)

ocenił(a) film na 1
DrDeLorean

Strasznie w tym filmie denerwują mnie erotyczne sceny, których małe dziecko (5-12 lat) nie powinno na swoje oczy widzieć. I to jest właśnie największą wadą tego filmu.

Kadex

Wiesz, z dzisiejszej perspektywy też te sceny mi nie specjalnie podchodzą (ale póki nie obejrzę jeszcze raz nie wiem na ile są poważne). Tak czy siak, jako 7-latek pamiętam jedynie, że główna bohaterka z Howardem leżeli w łóżku, a jemu nastroszyły się piórka na głowie. Nie skojarzyłem tego wówczas z seksem. Być może dlatego, że byłem zbyt przerażony tym potworem) :P

ocenił(a) film na 1
DrDeLorean

Może nie pamiętasz sceny w której Howard czytał "Playduck", albo nagie piersi tej kaczki w wannie, lub kiedy Howard pracował w miłosnym spa, a w tym samym czasie dwójka nastolatków uprawiała seks ?

Kadex

No tego nie pamiętam. Może to nawet i dobrze jak tak pomyślę :)
Oj muszę obejrzeć ten film jeszcze raz jak najszybciej.

ocenił(a) film na 1