Kiedys ten film lecial w tak samo czesto jak Kevin sam w domu, Szczegolnie na RTL7 pozniej gdy nastała era TVN7 pokazywany byl rzadziej. Bardzo milo wspominam.
Ja wspominam ten film jako koszmar mojego dzieciństwa, jeśli chcesz przestraszyć jakieś dziecko, włącz mu ten film.
Zgadzam się z Tobą :D przez ten film w dzieciństwie musiałem spać twarzą do okna xD (w razie gdyby ten zmutowany doktor wbił mi na chatę) xD
Muszę znowu obejrzeć :)
Strasznie w tym filmie denerwują mnie erotyczne sceny, których małe dziecko (5-12 lat) nie powinno na swoje oczy widzieć. I to jest właśnie największą wadą tego filmu.
Wiesz, z dzisiejszej perspektywy też te sceny mi nie specjalnie podchodzą (ale póki nie obejrzę jeszcze raz nie wiem na ile są poważne). Tak czy siak, jako 7-latek pamiętam jedynie, że główna bohaterka z Howardem leżeli w łóżku, a jemu nastroszyły się piórka na głowie. Nie skojarzyłem tego wówczas z seksem. Być może dlatego, że byłem zbyt przerażony tym potworem) :P
Może nie pamiętasz sceny w której Howard czytał "Playduck", albo nagie piersi tej kaczki w wannie, lub kiedy Howard pracował w miłosnym spa, a w tym samym czasie dwójka nastolatków uprawiała seks ?
No tego nie pamiętam. Może to nawet i dobrze jak tak pomyślę :)
Oj muszę obejrzeć ten film jeszcze raz jak najszybciej.