PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=823556}
6,8 128  ocen
6,8 10 1 128
Kalank. Piętno miłości
powrót do forum filmu Kalank. Piętno miłości

Dlaczego?

ocenił(a) film na 6

Film bardzo fajny<3 Ale z drugiej strony jeden wielki płacz. Zdziwiły mnie tylko okropne efekty specjalne z np. bykiem, ale cóż poradzić. Jednym słowem POLECAM :)

Sussanna_565

Można wiedzieć gdzie oglądałaś? :) - Szkoda że w internecie chociażby z napisami brak ):

buterfly

jeśli nadal aktualne, to ja np oglądam wszystkie indyjskie filmy na tej stronie: https://einthusan.tv
Naprawdę polecam, można znaleźć prawie wszystkie filmy z angielskimi napisami :)

Ewelina333_filmweb

Dzięki dopiero zaczynam swoją przygodę z indyjskim kinem, właśnie interesuje mnie takie produkcje romantyczne-historyczne wcześniej oglądałem też Bajirao i Mastani oraz Padmaavat - Zwyczajne lubię takie produkcje gdzie jest romans i historia , nie koniecznie głównie tance dlatego tak wybiera sobie filmy z kina indyjskiego :)

Sussanna_565

Wracając do tematu to film jest na cda z napisami - A sam film bardzo dobry połączenie dramatu obyczajowe-społecznego aż mnie mocno zdziwiła ocena na imdb 4 mały haczkiem serio? ;) - Ale recenzje widać bardzo pozytywne podejrzewam że ocena średnia to ocena głównie oglądających z Indii, mogło im się nie spodobać ze jednak główna bohatera powiedziała wprost mężowi że zakochała się w innym.