Film bardzo fajny<3 Ale z drugiej strony jeden wielki płacz. Zdziwiły mnie tylko okropne efekty specjalne z np. bykiem, ale cóż poradzić. Jednym słowem POLECAM :)
jeśli nadal aktualne, to ja np oglądam wszystkie indyjskie filmy na tej stronie: https://einthusan.tv
Naprawdę polecam, można znaleźć prawie wszystkie filmy z angielskimi napisami :)
Dzięki dopiero zaczynam swoją przygodę z indyjskim kinem, właśnie interesuje mnie takie produkcje romantyczne-historyczne wcześniej oglądałem też Bajirao i Mastani oraz Padmaavat - Zwyczajne lubię takie produkcje gdzie jest romans i historia , nie koniecznie głównie tance dlatego tak wybiera sobie filmy z kina indyjskiego :)
Wracając do tematu to film jest na cda z napisami - A sam film bardzo dobry połączenie dramatu obyczajowe-społecznego aż mnie mocno zdziwiła ocena na imdb 4 mały haczkiem serio? ;) - Ale recenzje widać bardzo pozytywne podejrzewam że ocena średnia to ocena głównie oglądających z Indii, mogło im się nie spodobać ze jednak główna bohatera powiedziała wprost mężowi że zakochała się w innym.