Pozdrawiam tych marnych aktorzynów, co w TV mówią, że to zaszczyt grać bohaterów Kamieni...
Prawda jest taka, że jak kręcili w zeszłym tygodniu, u mnie na ulicy sceny, to ci sami aktorzy co
wypowiadali się w TV pochwalnie o bohaterach ojczyzny...mówili o nich same najgorsze rzeczy
oraz cytuje: "Oni nie mieli gustu chodzić w takich sweterkach" lub "jakie oni mieli hipsterskie
fryzury"
Pozdrawiam ich wszystkich i dziękuję, że znów zablokowali mi całą ulice na weekend ;)
Znam się na żartach, mogłoby to być śmieszne jak by to mówili w tonie żartobliwym a nie jakimś niesmakiem.
Mi też to raczej brzmi jak żart :D nigdy sobie nie kpiłas troszeczke z mody jaka była kiedyś tam? ;) a co do hipsterskich fryzur to sie nawet zgodzę!
"Oni nie mieli gustu chodzić w takich sweterkach" lub "jakie oni mieli hipsterskie
fryzury" to dla ciebie najgorsze rzeczy to jak ty egzystujesz w naszym świecie ?
Ey bez przesady , jak długo trwają zdięcia i jedną scenę kręci sie kilkanaście razy i w końcu ma się przerwę to już ze zmęczenia i głupoty , która dominuję rozumem wygaduję się różne żarty ... A to że ktoś uznał że byli bezguściami bo nosili takie a nie inne sweterki to nie koniec świata czy obrażanie bohaterów. Nawet moja pani od historii czasami się śmieję z wielkich postaci historycznych , ale to w żaden sposób nie jest szydzenie z nich !